Kendte

Det fortryder Nick Jonas ved sin første gang

Af Oliver Kokholm Ungermann 29. april 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis Nick Jonas fik chancen for at ændre sin første gang, er der specielt én ting, han ville have gjort anderledes.

Selv om alle drømmer om den perfekte første gang, er det sjældent sådan, det går i virkeligheden. Også selv om man er stjernen Nick Jonas.

Læs også: Stjernernes sjove aliasser

Han oplevede nemlig noget ret pinligt, da han egentlig bare prøvede at skabe en romantisk stemning med noget musik.

- Jeg skulle have slået ’shuffle’ fra på min iPod. Hvis jeg kunne gøre det om, ville jeg skifte den sang, der pludselig kom på. Jeg vil ikke sige, hvad det var for en, men den var ret deprimerende, afslører han. Ups!

Læs også: Nick Jonas' drømmepige

Nick gik i flere år med en ring, der symboliserede, at han ville vente med at have sex, men nu er den 22-årige stjerne bag hittet ”Jealous” altså klar til at tale om emnet.

- Der var så meget fokus på mit sexliv, da jeg var 15 år, og det var ikke særligt rart. Men nu er jeg en mand, og jeg er blevet komfortabel ved det hele.

Klik dig igennem galleriet og læs om flere af stjernernes første gange.

Stjernernesførstegang

- Jeg sagde ikke til fyren, at jeg var jomfru, jeg sagde bare, at jeg ikke havde gjort det så mange gange før. Det gjorde lidt mere ondt, end jeg havde regnet med, og han var også rigtig nervøs. Bagefter lå vi bare og snakkede. Han var virkelig sød.

- Rookie Magazine

- Jeg mistede min mødom den dag, jeg fyldte 16, til en pige der var noget ældre end mig.

- Details Magazine

- Jeg var 15 år, da jeg mistede min mødom, men jeg fik min kæreste til at vente i tre måneder, og det er jeg rigtig stolt af, at jeg gjorde.
 
- Glamour Magazine

- Jeg mistede min mødom som 14-årig. Bagefter følte jeg mig så ulækker, fordi jeg vidste, at jeg var for ung og slet ikke var klar. Jeg skulle have lyttet til mine forældre.

- The View

- Jeg var næsten 15 år, da jeg besluttede mig for at have sex. Jeg talte med min mor om det først, og hun gav mig p-piller.

- Oprah

- Jeg mistede min mødom på forsædet af en Volvo, da jeg var 16 år, mens vi hørte Jeff Buckley albummet ”Grace”. Jeg elsker det album!

- GQ

- Jeg mistede først min mødom, da jeg var 17 år. Men jeg må indrømme, at selv da var jeg ikke klar, og det var en helt forfærdelig oplevelse. Jeg begyndte først at nyde sex for to år siden, da jeg var i et kærligt og tillidsfuldt forhold.

- Grazia Magazine

- Jeg mistede min mødom, da jeg var 20 år. Jeg lavede andre ting inden da, men jeg var først seksuelt aktiv som 20-årig. Jeg er glad for, at jeg ventede på den rigtige person.

- New York magazine

- Jeg var 17 år, da jeg mistede min mødom, og det var til min første rigtige kæreste. Det var slet ikke akavet. Jeg var forelsket, og det var rigtig dejligt.

- Cosmopolitan

- Første gang jeg havde sex, var jeg vildt bange for, at pigen skulle blive gravid. Og det var endda, selvom vi brugte beskyttelse. Heldigvis skete der ikke noget.

- OK! Magazine

MegetMere