Kendte

Nick Jonas’ drømmepige

Af Line Sølvhøj Jensen 22. oktober 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan er Nick Jonas’ drømmepige egentlig? De medvirkende i ”Camp Rock 2” har svaret på, hvad de tror, Nick Jonas falder for.

Joe Jonas:
- Den nemmeste vej til Nicks hjerte er nok gennem baseball. Han er virkelig stor baseballfan - især af Yankees. Og så elsker Nick mad og sådan noget, men hvis en pige taler om baseball og kan lide baseball, så er det perfekt.

Kevin Jonas:
- Personligt har jeg aldrig prøvet at vinde Nicks hjerte - men jeg kender en masse piger, der gerne vil! Nick synes, det er cool, hvis en pige forstår, at han har et travlt liv. Derfor tænker han ikke på hende hele tiden, men han vil ringe til hende, når han kan. Han vil helst ikke presses for meget.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Alyson Stoner:
- Hvis du vinder over ham i tennis, bliver han meget imponeret. Jeg har vundet over ham fire gange, og det synes han er helt vildt sejt, men sig det ikke til nogen!

Anna Maria Perez de Tagle:
- Du bliver nødt til at være meget ærlig, for Nick er den mest ærlige person, jeg nogensinde har mødt. Ellers kan du vinde hans hjerte gennem musik. Jeg tror, at han vil synes, det er sejt, hvis du spiller klaver, guitar eller trommer.

Læs også: Nick Jonas om "Camp Rock 2".

M Dot:
- Nick elsker sin familie, så hvis du vil date Nick, skal du elske din familie. Familie kommer altid i første række, og for ham er familien noget trygt. Det synes jeg er rigtig sødt.

Roshon Fegan:
- Nick er meget sej og super kreativ, så det bliver du også nødt til at være. Du behøver ikke at være verdens største musiktalent, men jeres personlighed bliver nødt til at matche, så du skal elske musik. Han er meget anderledes, når han optræder. Normalt er han meget afslappet.

Meaghan Martin:
- Ligesom alle de andre siger, er vejen til hans hjerte musik. Måske kan du få ham til at hjælpe dig, for han elsker at lære andre om musik. Han er en virkelig sød fyr, men han hader at blive kaldt sød. Jeg bliver nødt til, at kalde ham mandig, for han bliver irriteret, når jeg kalder ham sød. Hvis du kalder ham sød, slutter jeres date rimelig hurtigt.

Nick Jonas, Jonas Brothers, drømmepige, kærester, date

Helt ærligt Nick, hvordan er din drømmepige så?
- Hvordan min drømmepige er? Det er et svært spørgsmål. Jeg tror, at vi skal have en fælles interesse - det er lige meget om, det er musik eller sport eller noget helt andet. Jeg snakker ikke særlig meget, så det ville være godt at finde en, der forstår det, og ikke forventer, at vi snakker eller skriver hele tiden.

Hvordan er den perfekte date så?
- Jeg har altid godt kunne lide at gå ud at spise og gå i biografen. Jeg er meget afslappet, og jeg synes, det er den perfekte måde at bruge tid sammen og lære hinanden at kende. Jeg kan godt lide musik, men jeg har aldrig været på koncert-date. Måske kunne det være meget cool. Jeg ved det ikke. Jeg bliver nødt til at prøve det, før jeg ved det.

Se billeder af Nick Jonas her.

MestLæste