Kendte

Derfor siger Justin Bieber undskyld

Af Oliver Kokholm Ungermann 24. april 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Justin Bieber blev i går nødt til at give en undskyldning til sine fans. Læs her, hvorfor!

Man kan hurtigt komme til at gøre en masse mennesker sure og kede af det, når man har så mange fans, som Justin Bieber har. Og selvom det aldrig var Justins hensigt, var det præcis, hvad der skete i går.

Test dig selv: Kan du gætte Justin Bieber-sangene?

Den superhotte stjerne er nemlig for tiden på ferie i Japan med sin mor, og her fik han taget et billede foran et monument.

- Tak for jeres velsignelse, skrev Justin til billedet, som fik mange vrede kommentarer med sig. Monumentet, der hedder Yasukuni Shrine, er nemlig et mindested for landets tidligere militærledere, der dræbte en masse mennesker under Anden Verdenskrig.

Læs også: Justin Bieber og Miley Cyrus sure over rygter- Det er totalt uansvarligt og stødende. Justin, du svigter dine fans, og du burde slette billedet, før det gør endnu mere skade, skrev en vred fan i en kommentar til billedet. Og kort tid efter blev billedet slettet.

Læs også: Justin Bieber og Austin Mahone indspiller sammen

Men det var aldrig Justin Biebers hensigt at gøre nogle kede af det, forsikrer han i en undskyldning, han delte kort tid efter:

- Jeg spurgte vores chauffør, om vi kunne komme af, fordi jeg så et smukt monument. Jeg troede, helt forkert, at det var et sted, hvor man kan bede. Jeg undskylder ekstremt meget til dem, jeg har såret. Jeg elsker jer Kina, og jeg elsker jer Japan.

Hvad synes du om Justins undskyldning?

JustinBieberstranden

MegetMere