Kendte

Justin Bieber og Miley Cyrus sure over rygter

Af Oliver Kokholm Ungermann 25. februar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Justin Bieber og Miley Cyrus er begge blevet meget sure over nogle falske rygter i medierne. Læs her, hvorfor.

Når man er en stor stjerne som Miley Cyrus og Justin Bieber, opstår der af og til falske rygter i medierne. Og det er de begge to blevet sure over nu.

Miley Cyrus er derfor nu gået ud med kritik af medierne på twitter. Med et billede af en historie i et magasin, der fortæller om, at Miley Cyrus og Justin Bieber skulle have set hinanden bag ryggen på Selena Gomez, og at de skulle have hængt ud sammen til en fest, skriver Miley:

- For resten, det her billede er photoshoppet. Biebs var slet ikke til Pharrels fødselsdagsfest, skriver Miley.

Læs også: Miley Cyrus og Katy Perry kysser

Og også Justin Bieber føler sig ramt af medierne. Justin har den seneste tid været sat i forbindelse med et køb af et nyt hus i byen Buckhead, som han skulle have kigget på. Og da en radiostation oprettede en facebook-gruppe som en joke, hvor de sagde, at beboerne i nabolaget protesterede over, at han skulle flytte ind, skrev en masse medier historien. Og det reagerer søde Justin nu på:

- Sørgeligt at medierne ikke tjekker deres fakta mere. Skriv om de rigtige ting og ikke de falske. Jeg har aldrig kigget på det hus, skriver Bieber på twitter og henviser til historien.

Læs også: Test: Kan du gætte Justin Bieber-sangene?

Hvad synes I om det, Miley og Justin siger?

miley cyrus, twitter


Miley Cyrus lagde dette billede på twitter og skrev, at det er photoshoppet.

MegetMere