Kendte

Derfor reagerer nettet på forlovelsesrygter mellem Harry Styles og Olivia Wilde

Ema Seferovic 22. april 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Scanpix
Det verdenskendte kærestepar Harry Styles og Olivia Wilde har muligvis taget deres forhold til et nyt niveau. De er blevet forlovet - eller det siger rygterne i hvert fald. Her er alt vi ved so far ...

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

"I live for you, I long for you, Olivia" lyder det i One Directions hit "Olivia", og det er uden tvivl en passende sang at citere, når man skal præsentere nyheden om, at én af verdens mest omtalte par, Harry Styles og Olivia Wilde, er blevet forlovet ... Eller det går der i hvert fald rygter om, at de er.

Ifølge en af Instagrams største real life Gossip Girls - celebrity gossip-profilen @deuxmoi - har Harry Styles og Olivia Wilde taget deres forhold til nye højder: De er med "stor sandsynlighed" blevet forlovet.

@Deuxmoi, der svarer på rygterne i ovenstående story, har tidligere breaket andre kendis-nyheder, som har vist sig at være rigtige. Herunder for eksempel Kanye Wests og Kim Kardashians breakup. Det var også dem, der i sin tid var én af de første, der skrev, at Harry Styles og Olivia Wilde var blevet kærester.

Tror du på rygterne?

Det er der nogle, fans der gør. Se deres reaktioner lige her:

MestLæste