Kendte

Den verdenskendte sangstjerne Mabel: "Jeg snakker flydende svensk"

Af Anna Birch Jakobsen 11. november 2020
Du har med garanti hørt Mabels seneste single 'Tick Tock' feat. Clean Bandit og 24KGoldn. Vi har taget en snak med den unge sangstjerne om hendes musik - og vi opdagede undervejs, at hun faktisk taler flydende svensk! Læs hele interviewet her, og lær Mabel lidt bedre at kende.

Hvis ikke navnet Mabel umiddelbart siger dig noget, skal du blot afspille sangen 'Don't Call Me Up' eller hendes seneste hit 'Tick Tock' - og så er du ikke i tvivl.

Du har med garanti hørt et af Mabels megahits - og vi er vilde med den kun 24-årige Mabels cool musik. 

Sangstjernen udgav i slutningen af august sangen 'Tick Tock' i samarbejde med Clean Bandit og 24KGoldn - og den har været på alverdens hitlister lige siden.

For nyligt har Mabel udgivet en ny EP - et 'mini album' - under navnet 'Love Lockdown' - og vi er nysgerrige på, hvor hun finder inspiration til sin musik. 

Læs også: Ariana Grande arbejde på ny julesang sammen med disse to store stjerner

Derfor har vi taget en snak med den britiske sangstjerne og stillet hende seks spørgsmål. Læs med her, og lær hende lidt bedre at kende.

6 spørgsmål til sangstjernen Mabel

1. Hvad er din yndlingssang? 

- En af mine yndlingssange er 'Dancing On My Own' af Robin, for selvom den på en måde handler om noget trist, så giver den mig en fantastisk følelse i kroppen.

2. Hvilken sang ville du ønske, du selv havde skrevet?

- 'God is a Woman' af Ariana Grande! Jeg synes, meningen bag sangen er så vigtig, stærk og bekræftende. 

3. Er der noget ved dig, som overrasker de fleste?

- De fleste bliver overrasket, når de opdager, at jeg faktisk snakker flydende svensk.

4. Dit seneste hit 'Tick Tock' er lavet i samarbejde med Clean Bandit og 24KGoldn - hvilken artist kunne du godt tænke dig at arbejde sammen med i fremtiden?

- Jeg elsker at lave musik sammen med andre artister! Mit fremtidige drømme-collab er at lave en sang sammen med Pharrell Williams - jeg ville virkelig elske at lave musik med ham, han er så talentfuld. 

5. Hvem er din største inspiration?

- Min største inspiration har altid været Beyonce - hun er virkelig kommet langt, og så er hun en fantastisk performer. 

6. Hvis du kunne give dig selv et godt råd, da du var 16 år gammel, hvad skulle det så være?

- Hvis jeg kunne give unge Mabel et godt råd, så ville det være: Husk at nyde livet og lad være med at bekymre dig så meget.

MegetMere