Kendte

Den store X Factor musikvideo-dyst!

Af Marie Søndergaard 4. januar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Både Line Larsen og Tine Midtgaard har været i finalen i X Factor, og de er nu begge aktuelle med en single og musikvideo. Men hvad synes de egentligt om at filme en musikvideo, og hvilken musikvideo kan du bedst lide? Se med her!

Line Larsen, 16 år
"Os To"
Hvor og hvordan er musikvideoen filmet?
Musikvideoen er skudt nord for København på et stort gammelt slot, der var ved at blive renoveret. Vi startede styling klokken 09.00 og var færdige med optagelser efter midnat. Jeg havde aftenen før indspillet to sange til min nye EP, så søvn fik jeg ikke særlig meget af. Udover mig selv var der tyve andre mennesker til at hjælpe.

Hvad er historien bag musikvideoen?
Der er ikke ligefrem en historie bag min video, men der er en mening. I videoen fik vi meget hurtigt forvandlet "mørket" til sengen, og jeg elsker, at vi fik lavet den på et slot, så man ikke ser mig på et diskotek, fordi mange ville forvente det, når det er en popsang. Stemningen i videoen er varm og mørk, hvilket jeg elsker.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvad var det sværeste ved at filme musikvideoen?
Det sværeste var at sidde foran Alexzander, modellen som spillede min flirt i videoen. Jeg havde aldrig set ham før, og en time efter jeg havde mødt ham og sagt hej, skulle vi ligge i ske og røre ved hinanden. Jeg skulle sidde helt tæt på ham, og synge ham lige op i hans ansigt.

Hvad var det fedeste ved at filme musikvideoen?
Det fedeste ved at skyde videoen var, at alle var hundrede procent engagerede i, hvad de gjorde. Det var klart nogle af de bedste folk i branchen, jeg havde med at gøre, og de var meget cool med, at det var min første video.

Læs også:X Factor a-å!

Tine Midtgaard, 18 år
"Chameleon"

Hvor og hvordan er musikvideoen filmet?
Musikvideoen er optaget i Berlin. Vi var seks mennesker i Berlin - en fotograf/instruktør, en kameramand, to assistenter og en makeupartist. Vi var i Berlin i to dage og optog både dag og nat, så det var en hård og stresset, men det var en superfed tur - og helt sikkert en oplevelse for livet!

Hvad er historien bag musikvideoen?
Historien bag musikvideoen er en frustreret pige, som står op en morgen og beslutter sig for at tage ud i Berlins gader og synge om sin ulykkelige kærlighed. Musikvideoen starter en tidlig morgen, og fortsætter henover dagen og slutter, da pigen går alene ud i nattens byliv.

Hvad var det sværeste ved at filme musikvideoen?
Det sværeste ved at filme musikvideoen var at performe, mens en masse mennesker stoppede op og undrede sig over, hvad der foregik. I starten var det helt klart lidt grænseoverskridende, men jo flere gange vi optog, jo mere kunne jeg lide det og blev bedre til at slappe af foran publikum.

Hvad var det fedeste ved at filme musikvideoen?
Det at skulle lave en musikvideo er jo for vildt! Det at udgive min single har været en kæmpe drøm, der gik i opfyldelse, så også at få lov til at lave en musikvideo, har været en helt fantastisk oplevelse!

Læs også: 10 magiske X Factor-øjeblikke!

Hvilken musikvideo kan du bedst lide?

MestLæste