Kendte

Den bedste ”The Notebook”-nyhed EVER

Af Marie Søndergaard 29. marts 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
O.M.G. Vi er SÅ meget oppe at køre over det her!

Den seneste tid er der gået rygter om, at der blevet lavet en ”The Notebook 2”, men det ser altså ikke ud til at være rigtigt, og på en måde kunne vi heller ikke helt forestille os, hvordan man skulle følge op på den vildt søde og rørende film. MEN! Nu er det så kommet frem, at der højst sandsynligt bliver lavet en tv-serie, der er bygget på forfatteren Nicholas Sparks’ historie om Noah og Allie. Det skriver deadline.com.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Hvis Disney-prinsesserne var med i "The Notebook" ...

Det bliver en ny forfatter, der skal dykke ned i kærlighedshistorien, men Nicholas Sparks skal være producer, så vi er sikre på at få følelsen fra ”The Notebook”-filmen med. Det er endnu ikke kommet frem, hvem der skal være med i serien (vi tør ikke håbe på Ryan Gosling og Rachel McAdams), og der er heller ikke nogen premieredato endnu.

Læs også: De bedste tude-film til kæreste-sorger

Det giver da ret god mening med en tv-serie, gør det ikke? Der er jo en masse måder, man kan uddybe historien på, som nok ikke ville fungere i en film. Hvad tænker I?

Herunder kan du få inspiration til film, der lægger op til et kys!

6romantiskefilm,derlæggeroptiletkys

Henry tror, han har fundet sit livs kærlighed, da han møder smukke Lucy, som han har vildt god kemi med. Men Lucys korttids-hukommelse virker desværre ikke, og så er det svært at være sammen, når man mødes på ny hver eneste dag.
Justin Timberlake og Mila Kunis har hovedrollerne i filmen, hvor de som Dylan og Jamie tilføjer sex til deres venskab uden at blande følelser ind i det. Men det kan være svært at undgå.
Andie (Kate Hudson) skal skrive en artikel om, hvilke fejl kvinder begår, der skræmmer mændene væk, og Ben (Matthew McConaughey) skal vinde et væddemål om, at han kan få en kvinde til at forelske sig i ham på kort tid. De ender selvfølgelig med at date hinanden, og deres opgaver hver især gør det svært for dem begge.
Noah og Allie forelsker sig, men da de kommer fra forskellige sociale lag, er det svært for dem at være sammen. Men kærligheden er svær at holde tilbage.
Magaret (Sandra Bullock) tvinger sin assistent Andrew (Ryan Reynolds) til at gifte sig med hende, så hun kan få lov til at blive i USA.
Jack og Rose forelsker sig på det storslåede skib Titanic, selvom de kommer fra vidt forskellige sociale grupper.

MestLæste