Kendte

Datingrygter: Er Zendaya og Jacob Elordi sammen?!

Af Selina Sander Jensen 2. september 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Disney-stjernen Zendaya og ”The Kissing Booth”-stjernen Jacob Elordi er for nylig blevet spottet sammen på ferie i Europa, og det har fået fans til at spekulere på, om de to mon dater. Læs mere her!

I flere år har der gået rygter om, at Zendaya og hendes Spiderman-kollega Tom Holland datede, men det var kun lige indtil, at det i juli i år kom frem, at Tom faktisk efter sigende har en kæreste ved navn Olivia Bolton. Så selv om mange fans altså shippede (og stadig shipper) Tom og Zendaya (Tomdaya), så er de to skuespillere altså nok kun rigtig gode venner.

Til gengæld så er der måske et nyt kendispar på vej: Zendaya og Jacob Elordi. De to skuespillere spillede sammen i HBO-serien ”Euphoria”, og nu er de blevet spottet sammen på ferie i Athen i Grækenland. Fans opdagede de to skuespillere i baggrunden på en tilfældig mands Instagram-billede. Selv om Zendaya og Jacob hverken kysser, holder i hånden eller på anden måde er kærlige på billedet, så har billedet altså fået fans til at spekulere i, om de to stjerner mon dater hinanden, siden de er på ferie sammen i Europa! Et vidne har også fortalt til UsWeekly, at det altså lignede at Zendaya og Jacob flirtede med hinanden.

Se billedet her:

Vis dette opslag på Instagram

Damn bae never lets me get a pic alone

Et opslag delt af Easy (@marcus_easy) den

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det kan sagtens være at de to stjerner bare er venner, men vi kan altså også godt forstå, hvis Zendaya er vild med Jacob Elordi. Se ham lige!

Vis dette opslag på Instagram

@calvinklein #IRL #mycalvins

Et opslag delt af Jacob Elordi (@jacobelordi) den

Tror du, at de dater?

MestLæste