Justin Bieber og Sofia Richie
Kendte

Dater Justin Bieber kendisdatter?

Af Louise Haack 11. august 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er liiidt svært at følge med, men der er flere ting, der tyder på, at Justin Bieber er begyndt at date en ny pige.

Okay ... Man skal holde tungen lige i munden for at følge med i Justin Biebers liv, for der sker jo hele tiden noget nyt. Det er kun et par dage siden, at han var på ferie med modellen Sahara Ray, som han besøgte på Hawaii.

Men nu tyder noget altså på, at der er en anden ny pige i Justin Biebers liv. De sidste par dage er han nemlig flere gange blevet spottet sammen med 17-årige Sofia Richie, der er model og datter af sangeren Lionel Richie.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Justin Bieber nøgenbader med model

På de første billeder af Justin Bieber og Sofia Richie kunne man se, at de to holdt i hånd, mens de kiggede på en sæl ved Laguna Beach. Så blev Sofia Richie spottet tidligt om morgenen ude foran Justin Biebers hus i Los Angeles, og senere blev de to set sammen, da de gik en tur i solen!

Læs også: Det her er Justin Bieber hår-hemmelighed

Det kan selvfølgelig sagtens være, at Sofia Richie og Justin Bieber ”bare” er venner, men de er altså rigtig meget sammen for tiden. De ser begge to superglade ud, når de er sammen, så måske er det ved at udvikle sig til lidt mere end venskab mellem popstjernen og modellen.

Tror du, at de bare er venner, eller er der mon mere mellem dem?

Selv om Justin Bieber måske dater en ny pige, må man stadig gerne savle over de her billeder af ham:

JustinBieberibaroverkrop

Læs mere om