Bella Hadid
Kendte

Dater Bella Hadid en hestefyr?

af Bonna Haagen Pedersen 19. oktober 2023
Foto: Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix, grafik: redaktionen
Denne sommer gik Bella Hadid og Marc Kalman, hendes kæreste gennem to år, fra hinanden. Men nu ser det ud til, at der er en ny hingst på banen.

Det tyder på, at der er en ny mand i Bella Hadids liv.

Tidligere denne uge blev supermodellen nemlig set kysse med en vaskeægte cowboy i Texas.

I en video fra det amerikanske tabloidmedie TMZ kan man se Bella Hadid holde i hånd og kramme med den professionelle rytter og hestetræner Adan Banuelos, begge iført matchende jeans og cowboystøvler.

Men det er ikke kun cowboy-æstetikken, som Bella Hadid og hendes potentielle flirt har tilfælles. Bella er nemlig også selv en hestepige.

En af supermodellens største interesser er heste og hun har reddet, siden hun var 3 år gammel.

Da hun var yngre, havde hun også en ambition om og var godt på vej til at skulle deltage i De Olympiske Lege, inden konkurrenceridningen blev bremset af hendes Borreliose diagnose, også kaldet Lymes sygdom.

I marts i år vendte hun tilbage til hestesporten i en konkurrence i Florida. Flere gange er hun også blevet spottet i stalden, efter hun tidligere i år delte, at hun nu føler sig mere rask efter en årelang kamp med Borreliose.

Genforeningen med hestesporten er ikke den eneste forandring, der er sket i Bellas liv dette år. I juli gik hun og kæresten gennem to år, Marc Kalman, fra hinanden.

Og nu tyder det altså på, at Bella er tilbage i sadlen – også på kærlighedsfronten.

Hvem er han?

Adan Banuelos er en mexicansk-amerikansk rytter og hestetræner, som bor i Forth Worth, Texas.

Og så er han lidt af en stor kanon i den amerikanske hesteverden.

Han er specialiseret i den amerikanske western hestesport "Cutting", hvor hest og rytter arbejder sammen for at håndtere og adskille en enkelt ko fra en gruppe af kvæg i en konkurrence.

I 2017 blev han optaget i "Cutting"-sportens "Hall of Fame", som en af de yngste ryttere nogensinde.

Hverken Bella eller Adan Banuelos har udtalt sig om den muligvis spirende romance. Men vi håber, at de ridder en lykkelig fremtid i møde.

MestLæste