Kendte

CUTE! Justin synger kærlighedssange til Hailey på gaden i London

Af Emil Minana 19. september 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Justin Bieber var i det romantiske hjørne, da han sammen med Hailey Baldwin var på sightseeing i London. Se videoen og billederne her.
Justin Bieber og Hailey Baldwin er i de her dage i London, hvor Hailey har gået model for Adidas Originals i forbindelse med London Fashion Week.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men det hotte par har også haft tid til at kigge på de mange seværdigheder, London har at byde på. Blandt andet var de en tur i pariserhjulet London Eye, ligesom de også gik forbi Buckingham Palace. De tog havde tydeligt svært ved at holde fingrene fra hinanden. Flere gange stoppede de op og kyssede uden at tænke på, hvem der var i nærheden.
Justin viste sig fra sin romantiske side, da han midt på gaden satte sig ned og sang kærlighedssange for Hailey. Den canadiske sanger sang sangen "Good Good Father", mens Hailey stod og filmede det hele. Læs også: Test: Kunne du være kæreste med Justin Bieber Parret så ikke ud til at tage sig af, at der var flere hundrede fans, der kiggede på.
Til E!Online fortæller et øjenvidne, at de to havde svært ved at holde fingrene fra hinanden. - Hvert andet øjeblik kyssede de, før de vendte tilbage til deres snak, fortæller øjenvidnet. Efter parrets tur i London Eye gik de langs Themsen og så på byen.

Midt i rygter om bryllup

I slutningen af sidste uge startede der rygter om, at Justin Bieber og Hailey Baldwin var blevet gift. Hailey Baldwin gik dog efterfølgende ud og afkræftede, at parret skulle have giftet sig. Det gjorde hun på Twitter. - Jeg forstår, hvor spekulationerne kommer fra, men jeg er ikke gift endnu. Forvirringen blev dog total, da Haileys onkel, Alec Baldwin, mandag aften bekræftede, at parret var blevet gift. Det gjorde han, da han ankom på den røde løber ved årets Emmy Awards. - Ja, de tog jo bare af sted og blev gift. Meget mere ved jeg ikke, sagde Baldwin. Læs også: Medie: Justin Bieber og Hailey Baldwin er blevet forlovet Det var TMZ's billeder af parret, der besøgte et vielseskontor i New York, der fik rygterne til at starte i sidste uge. Tidligere har det været fremme, at parret først havde planer om at gifte sig næste år, men parrets rekvirering af en vielseslicens siger noget andet.

Ifølge Daily Mail er en vielseslicens i delstaten New York City "gældende i 60 kalenderdage, som begynder dagen efter, licensen er udstedt". Der er fart på romancen mellem Justin Bieber, 24, og Hailey Baldwin, 21: I juni blev de genforenet efter deres brud i april 2016, og måneden efter faldt Bieber på knæ og friede. Det var under en ferie i Bahamas, Justin Bieber friede til Hailey Baldwin. Ifølge TMZ foregik frieriet på en restaurant, hvor flere gæster var i gang med at lære at danse salsa, da Justins security bad gæsterne om at lægge deres telefoner væk, da der var noget specielt, der skulle til at ske. Efterfølgende skulle Bieber altså have været på knæ for Hailey, der sagde ja til frieriet. Læs flere nyheder om kendte hos Se & Hør.