Kendte

Conor Kennedy slår op med Taylor Swift

Af Benedikte Brix 26. oktober 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Smukke Taylor Swift er igen blevet single, efter hun og kæresten Conor Kennedy er gået fra hinanden.

Det er slut med at kysse på Conor Kennedy for Taylor Swifts vedkommende: For nu har Kennedy eftersigende slået op.

Læs også: Taylor Swift - Ekskæresterne er jaloux på mig

- De gik stille og roligt fra hinanden for et stykke tid siden. Det var bare en afstands-ting. Ingen sure miner. De har det fint, fortæller en af parrets venner til Us Weekly.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Taylor Swift - der også har datet Hollywood-fyre som John Mayer og Joe Jonas - har ikke set Conor Kennedy i over en måned, fordi hun har haft travlt med at promovere sit nye album "Red", som udkom i mandags.

Læs også: Taylor Swift er forelsket

- Med al den promovering har hun ikke tid til at se ham resten af året, fortæller vennen.

Taylor mødte den 18-årige Conor i løbet af sommeren, og de blev først set sammen i juli. Men nu har Conor slået op, fordi han mente, at Taylor var for seriøs for hurtigt. Det fortæller en kilde til sladdersitet RadarOnline:

Læs også: Taylor Swift - Kærlighed er et stort mysterium

- Conor er bare et 18-årigt barn, og han var ikke parat til noget super seriøst. Men Taylor leder efter sin soulmate, og han er blevet skræmt af, at hun gik så hurtigt frem.

Taylor Swift taler sjældent om sit privatliv. Det er kun, når hun skriver sange, at vi får et indblik i hendes følelser. Derfor har hun heller aldrig bekræftet, at hun og Conor var kærester. Men måske kommer der en sang om ham - hvad tror du, den ville handle om?

MestLæste