Kendte

Taylor Swift – Kærlighed er et stort mysterium

Af Thomas Flindt 18. september 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selv om den søde countrysangerinde, Taylor Swift, både har prøvet at være forelsket, blive såret og forladt, er kærlighed stadig et stort mysterium for hende.

Joe Jonas, Taylor Lautner, John Mayer, Jake Gyllenhaal og Conor Kennedy - listen er lang for den blot 22-årige sangerinde, Taylor Swift, der finder stor inspiration til sine sange gennem sit kærlighedsliv.

Læs også: Taylor Swift hadet af svigerfamilien

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg ved generelle ting om kærlighed. Hvordan man behandler folk, hvad de fortjener, og hvornår man skal gå væk. Udover det, er kærlighed er stort mysterium - og det er derfor, jeg kan lide at skrive om det, fortæller Taylor Swift til Rolling Stones Magazine.

- Det har været meget udfordrende at lave albummet, fordi at jeg kommer ind på mange dystre områder med én tekst. Og i den næste sang fortæller man om, hvor vidunderligt det er at møde en ny fyr.

Vil du gerne møde Taylor Swift? Deltag gratis i konkurrencen her!

Den 22. oktober udkommer Taylor Swifts nye album "Red", og den første single "We Are Never Ever Getting Back Together" er allerede udkommet og solgte over 600.000 downloads allerede den første uge.

Skal I have Taylor Swifts nye album, når det udkommer?

Vi Unge Facebook, Vi Unge

MestLæste