Kendte

Cara Delevingne og Justin Bieber bryder reglerne

Af Stine Kærsgaard 5. maj 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Justin Bieber og Cara Delevingne brød den eneste regel, de skulle overholde til Met Gala.

I går var alle vores celeb-favoritter samlet til Met Galla i New York, og her var én enkelt regel, som gæsterne skulle overholde: De måtte IKKE tage selfies på den røde løber.

Læs også: Justin Bieber: Jeg får en kæreste når...

Men regler er vel til for at blive brudt – i hvert fald hvis man spørger de to besties Cara Delevingne og Justin Bieber, som var så rebelske at tage en lille selfie trods forbuddet. Om de fik skæld ud vides ikke… Meget tyder på, at de ikke var så bange for at få det, for Justin delte billedet af ham og Cara på sin Instagramprofil.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: De sejeste facts om Cara Delevingne

Det kommer ikke supermeget bag på os at de to stjerner brød reglen – mon ikke der var mange andre gæster, som også gjorde det?

Synes I, det er okay at bryde sådan en regel?

Foto: Instagram

15 stjerner du skal følge på Instagram:

15stjernerduskalfølgeInstagram

Lucy Hale deler hyggelige stunder med sine veninder, kendis-venner og kæledyr – og så viser hun flotte frisurere, looks og smykker frem. Vi elsker det!
Backstage-billeder fra ”The Vampire Diaries”, selfies og søde hundevalpe … hvad mere kan man ønske sig?
Lorde er ikke bange for at vise sig selv frem uden makeup, og komme med kritiske kommentarer om magasinernes brug af photoshop, og det, synes vi, er sejt!
Hvordan er det at være model? Det giver Cara Delevigne et sejt indblik i på sin Instagram.
David Beckhams søn ser ud til at blive akkurat lige så hot, som hans far, og det er vi mange, der er glade for. Specielt os, der følger hans Instagram!
Vi elsker at følge med i Selenas liv, og på hendes Instagram får vi både et kig på hendes op- og nedture, hendes smukkeste kjoler og bedste stunder med veninderne.
Zac Efron rejser verden rundt, og han tager dig med på turen på sin Instagram – og af og til i bar overkrop!
Jimmy Fallon er vært på programmet ”The Tonight Show”, og her kommer alle de største verdensstjerner forbi. Dem tager han heldigvis tit billeder med, så der er gode backstage-billeder og sjove grin sammen med blandt andre One Direction og Demi Lovato.
Det sker oftere og oftere, at Justin deler et billede i bar overkrop, og det er da en meget god måde at starte dagen på, ikke? Hot!
Der er få, der tager lige så mange selfies, som Kylie Jenner, så der er masser af inspiration at hente, hvis du mangler tips og tricks til dine billeder.
Der kan sagtens gå en uge mellem, at Niall deler noget på Instagram, men vi venter gerne! Han tager nemlig en masse backstage-billeder sammen med de andre 1D-drenge, og viser hyggelige stunder fra sit liv.
Vanessa Hudgens er altid klar til at gøre din dag endnu bedre med sine mange søde selfies, hvor der for det meste er et stort smil involveret.
Synes du aldrig, der er nogen, der deler noget af dem, du følger? Så er Miley Cyrus din løsning. Hun deler nemlig MINDST noget fem gange om dagen, så dit feed fornyes hele tiden. Hendes Instagram-profil er dog ikke for sarte sjæle, da Miley tit deler en smule udfordrende billeder.
Der går et stykke tid imellem billederne, men når de kommer, er der altså risiko for at komme til at græde lidt over, hvor hot han er.
Du bliver inviteret en lille smule ind i Taylor Swifts liv, når du følger hende på Instagram. Hun deler både billeder sammen med sine veninder, fans, katte og kager. Yay!

MestLæste