Kendte

Camila Mendes efter breakup: ”Det har bragt mig tættere på Lili og Madelaine”

Af Tanja Hartmann 13. april 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Camila Mendes, Madelaine Petsch og Lili Reinhart er alle gået gennem hårde breakups, og det har kun bragt ’Riverdale’-stjernerne endnu tættere sammen. Læs om deres stærke bånd her.

De tre skuespillerinder har haft det godt sammen lige siden, at de for første gang mødte hinanden til optagelserne af ’Riverdale’. Sidenhen er deres bånd til hinanden kun vokset sig stærkere, og det er der særligt én grund til.

Camila, Lili og Madelaine er nemlig alle gået gennem hårde breakups inden for det seneste års tid lige midt i en pandemi. Det har bragt dem tættere sammen end nogensinde før.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

LÆS OGSÅ: Rygter: Kærlighed i luften mellem ’Bridgerton’ -stjerne og Arianda Grandes tidligere forlovede

Hinandens støtte i en svær tid

Alle skuespillerne fra ’Riverdale’ har været i karantæne i Vancouver under optagelsen af ​​den femte sæson. Derfor har de været afskåret fra både familie og venner. Oven i det er breakupsne fundet sted, og man kan forstille sig, hvor hårdt det må have været.

Det har fået de tre veninder til at binde sig endnu tættere sammen under de hårde omstændigheder. Her har de tre stjerner kunne støtte sig op af hinanden og bruge lockdowntiden sammen.

- Madelaine, Lili og jeg har aldrig været tættere, end vi er nu. Vi kom alle ud af forhold på samme tid og gik derefter gennem denne pandemi sammen. Det har gjort, at vi er kommet meget tættere på hinanden gennem al den forandring, der er sket, fortæller Camila i et interview til Paper.

De tre breakups

Det første brud skete i februar 2020 mellem Madelaine og hendes tidligere kæreste, Travis Mills. De nåede at date i tre år, men de havde forskellige planer med deres liv, som var en stopklods for forholdet. Dog sluttede det på bedste vis, og de er er stadig gode venner i dag.

En måned senere gik Lili og medstjernen fra ’Riverdale’, Cole Sprouse, fra hinanden efter tre år som kærester. Eftersigende var det coronapandemien, som var skyld i parrets brud. Afstanden mellem dem samt en lockdown var nemlig skyld i, at de ikke kunne se hinanden i flere måneder. Det var for hårdt for dem begge, så derfor besluttede de at gå hver til sit.

Sidst men ikke mindst er der Camila og ekskæresten, Grayson Vaugh, der gik fra hinanden i februar i år, efter at de havde datet i et års tid. Endnu en gang var det den store afstand mellem parret, som var skyld i bruddet.

Heldigvis har de tre veninder hinanden som støtte, og det har helt sikkert hjulpet dem alle gennem den hårde tid med corona og breakups.

LÆS OGSÅ: Denne One Direction-stjerne er klar til at springe ud som skuespiller

MestLæste