Kendte

Camila Mendes: Derfor blev jeg forelsket i Charles Melton

Af Selina Sander Jensen 15. maj 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sidste år kom det frem, at ”Riverdale”-stjernerne Camila Mendes og Charles Melton dater i virkeligheden. Nu fortæller Camila, hvorfor hun blev forelsket i Charles.

Veronica og Reggie dater i ”Riverdale” sæson 3, og sidste år kom det frem, at de to stjerner, Camila Mendes og Charles Melton, også danner par i virkeligheden. I forbindelse med at Charles’ nye film ”The Sun Is Also a Star” fik premiere i USA, delte Camila en sød kærlighedsbesked til Charles på Instagram.

Her skriver hun, at hun kan huske den dag, Charles fortalte hende om den nye film, inden han overhovedet havde fået rollen, og inden castingen var gået igang – de to var også stadig kun venner. Charles fortalte hende, at han ville få rollen som Daniel i filmen.

Den historie fortæller noget om, hvorfor Camila blev forelsket i Charles. Hun skriver nemlig at, udover at Charles er den hun kender med det største hjerte, så er en del af grunden til, at hun blev forelsket i ham, at han er så passioneret og ihærdig.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Cole Sprouse afslører det mest romantiske han nogensinde har gjort

Charles blev faktisk tit sur på hende, inden de begyndte at date, fordi hun prøvede at være logisk, når det kom til kærlighed. Charles lærte hende, at man ikke kan forklare kærlighed, men at det enten eksisterer eller ikke eksisterer, fortæller hun på Instagram.

Se hendes søde kærlighedsbesked her:

De er jo SÅ søde sammen!