Kendte

Camila Mendes åbner op om forfærdelig oplevelse: Jeg blev drugged og seksuelt misbrugt

Af Selina Sander Jensen 11. september 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Længe før den 25-årige skuespiller Camila Mendes blev kendt som Veronica Lodge i hitserien ”Riverdale”, gik hun gennem en meget hård periode i sit liv, og nu åbner hun op omkring det.

Camila Mendes er i øjeblikket på forsiden af magasinet Women’s Health, og den forbindelse har hun åbent og ærligt fortalt om en meget hård periode i sit liv, hun gik igennem i tiden, før hun fik rollen som Veronica i hitserien ”Riverdale”.

Camila fortæller Women’s Health, at hun havde en rigtig dårlig oplevelse, da hun gik på sit første år på universitetet i New York:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

”Jeg havde en meget, meget dårlig oplevelse; jeg blev drugged af en, som seksuelt misbrugte mig”.

Udover den traumatiske oplevelse på universitetet, fortæller Camila også Women’s Health. at hele hendes barndom var en smule traumatiserende. Allerede inden Camila fyldte 18 år, var hun nemlig flyttet mere end 12 gange på grund af hendes fars arbejde og hendes forældres skilsmisse:

Læs også: Camila Mendes: Derfor blev jeg forelsket i Charles Melton

”Man siger konstant farvel til folk, og man bliver konstant fjernet fra sin identitet. Når man begynder at føle, at man knytter sig til en gruppe mennesker, et miljø og et hjem – et fysisk hjem – så bliver det ustabilt, når man bliver rykket op med roden, og flytter et andet sted hen”.

Efter de hårde oplevelser fik Camila Mendes lavet en tatovering på ribbenet med teksten ”to build a home”, som skal minde hende om, at hun skal have styrke, og efter overgrebet lovede Camila sig selv, at alt i hendes liv skal få hende til at føle sig tryg og komfortabel.

Se Camilas tatovering her:

Vi synes, at det er megasejt, at Camila står frem og fortæller åbent om en hård tid i hendes liv!

Læs mere om