Kendte

Calvin Harris i Twitter-fight med Zayn Malik på grund af Taylor Swift

Af Susie Pedersen 18. august 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Man skal ikke fornærme Calvin Harris’ kæreste. Se her, hvordan tweets mellem ham og Zayn Malik udviklede sig til en ægte Twitter-fight.

Nogle gange skal man holde tungen lige i munden, når stjernerne bliver uvenner, for det kan hurtigt blive lidt forvirrende fra sidelinjen. Den her Twitter-fight startede egentlig med et tweet fra Zayn Malik om Miley Cyrus og Taylor Swift, som har meget forskellige holdninger til, om folk skal betale for at høre musik eller ej.

Taylor Swift har tidligere trukket sin musik ud af Spotify, fordi hun mener, at gratis adgang til musik kan skade musikindustrien. Miley Cyrus mener derimod, at hun har tjent penge nok, og derfor giver hun gratis adgang til sit album. 

Læs også: Zayns tarvelige Twitter-handling

Zayn viste med et tweet, at han er enig med Miley, og det blev Calvin Harris, der er kæreste med Taylor Swift, fornærmet over, for han mener, at rigtig mange upcoming kunstnere er dødafhængige af indtjeningen fra deres musik (modsat Zayn og Miley, der har penge nok).

- @ZaynMalik, du har måske tjent dine penge? Cool, og så fuck resten af de 99% musikkere, der er afhængige af deres indtjening for at overleve i branchen. Yeah, fuck dem, ikke?, startede Calvin Harris sarkastisk og fortsatte:

- Du ved åbenbart ikke, hvad det betyder, når succesfulde artister bruger deres berømthed til at hjælpe andre kunstnere og sangskrivere i branchen. Mens I soler jer i teenagers stemmer til Teen Choice Awards, sidder der en fattig stakkel i en kælder et sted og laver dit nye hit, så han kan overleve.

Læs også: Nyt celebpar slår alle andre ...

Der er ingen tvivl om, at Calvin forsvarede Taylor i sine tweets, men det gjorde ikke Zayn mindre gal i kampens hede.

- @CalvinHarrris, ha. Du har lige gjort dig selv fuldstændigt til grin, makker, svarede Zayn tilbage og fortsatte:

- Oh, og jeg laver skam også min egen musik, pikfjæs.

Læs også: Zayn Malik sviner Naughty Boy på Twitter

Auch! De to herrer er ikke ligefrem gode venner, hva? Men efterfølgende lader det til, at deres tweets er blevet mere rolige, og at de igen har fundet tonen.

Kan I forstå, at Calvin følte, at han skulle forsvare Taylors beslutning over for Zayn? 

I galleriet herunder kan du se endnu flere af stjernernes Twitter-fights.

Stjernernesvildestetwitter-fights

Stjernerne fra Nickelodeons tv-serie ”Victorious” kom ud i et vildt skænderi, da Ariana Grande beskyldte Victoria Justice for at være årsagen til, at serien sluttede. Til det svarede Victoria på twitter:

- Nogle folk vil smide en, de betragter som en ven under en bus, kun for at få dem selv til at se godt ud. 

Av av!

Efter Lorde svinede Selena Gomez til for at være anti-feministisk, fik Joe Jonas for meget! Derfor tweetede han denne opsang til den new zealandske sangerinde.

Da Rita Ora gjorde det forbi med Rob Kardashian, blev Rob så vred, at han skrev nogle ret ubehagelige ting om sin eks på twitter. Rob slettede senere de fleste af sine tweets, men før det nåede han at beskylde Rita for at have været ham utro med mere end 20 mænd! Ouch.

Amanda Bynes har været efter ret mange stjerner på twitter. Hun har blandt andet kaldt Miley Cyrus, Zac Efron og Drake for grimme i sine tweets. Hun gik skridtet videre, da hun tweetede til Rihanna, at hendes udseende var skyld i, at hendes ekskæreste Chris Brown slog hende!

One Direction og The Wanted havde i en lang periode en twitter-krig kørende, der kulminerede, da Zayn Malik kaldte Max George ”Klamydia-dreng”. Faktisk blev fejden så slem, at flere af drengenes kærester begyndte at blande sig i konflikten!

Da Miley Cyrus i et interview med magasinet Rolling Stones nævnte Sinéad O’Connor som en af sine inspirationskilder, fik det den irske sangerinde til at offentliggøre et åbent brev til Miley. I brevet skriver Sinéad blandt andet:

- Det budskab, du sender, er, at det er sejt at være prostitueret... Det er ikke cool, Miley... Det er farligt.

Det fik Miley til at tweete et screenshot af nogle tweets, som Sinéad skrev i 2012, hvor hun efterlyser en psykiater. I teksten til billedet sammenlignede Miley Sinéad med Amanda Bynes, der også er kendt for sine skandaløse tweets.

Efter Miley Cyrus og Katy Perry kyssede til en af Mileys koncerter, startede der en twitter-krig mellem de to! Katy Perry antydede nemlig i et interview, at hun syntes, det var lidt ulækkert at kysse med Miley:

- Gud ved, hvor den tunge har været … vi ved det ikke! Den tunge er så famøs.

Det fik Miley til at gå til angreb på twitter, hvor hun svinede Katys ekskæreste John Mayer: 

-  Girl, hvis du er nervøs for, hvor tunger har været, så er det godt, at din ekskæreste nu er din EKSKÆRESTE, for vi ved ALLE, hvor den har været.

Da Lady Gaga til en koncert havde en artist på scenen, der kastede farvet mælk op, blev det for meget for Demi Lovato, der i lang tid har kæmpet med spiseforstyrelser:

- Sørgeligt … Som om, der ikke er nok mennesker, der allerede glamouriserer spiseforstyrrelser. For at få det hele på det rene, så er det overhovedet ikke ”cool” eller ”kunstnerisk”.

Efter Jai Brooks og Ariana Grandes brud skrev parret nogle ret grimme ting om hinanden på deres twitter-profiler.

- Ja, hun var utro. Ja, det er nederen. Ja, jeg blev forladt for en anden fyr, tweetede Jai om deres brud. 

Det blev Ariana selvfølgelig rigtig ked af at læse, så hun skrev en række tweets, hvor hun forsvarede sig mod Jais anklager.

MegetMere