Kendte

Burhan G undskylder på sin nye single

Af Line Sølvhøj Jensen 6. august 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Burhan G har længe arbejdet på en sang til sin mor, hvor han siger undskyld. Nu har han skrevet den, og singlen er på gaden den 19. august.

"Kalder Mig Hjem" hedder Burhan G's kommende single, som er på gaden den 19. august. Han har skrevet sangen til sin mor, og sangen er en undskyldning til hende. Sangen starter sådan her:

- Længe har jeg båret på en sang om en kvinde. Jeg har ledt efter dine ord, men de var så svære at finde. Jeg har budt dig lidt af hvert, som om dit job ikke var svært nok. Du gjorde en lille dreng til en mand. Imellem to verdener.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Burhan G's søde hemmelighed.

Burhan G fortæller, at han har været længe om at skrive sangen, og at det har været den sværeste og vigtigste sang at skrive i hele sin karriere.

- Svær, fordi der er store følelser i spil, og ordene skulle komme rigtigt ud. Vigtigst, fordi den er skrevet til den mest betydningsfulde kvinde i mit liv, siger han.

Hvorfor vil Burhan G sige undskyld?

Burhan G forklarer, at det først er nu, hvor han er blevet voksen, at det er gået op for ham, hvor meget hans forældre, og især hans mor, gjorde for ham, da han var barn, og hvor meget de støttede ham i at opnå sin drøm om at lave musik. Samtidig er det gået op for ham, hvor lidt han egentlig værdsatte det dengang.

- Vi bliver passet op, passet på og får så meget, men det er nok fælles for os alle, at det først er senere i livet, at vi opdager, hvor lidt vi egentlig gav igen. Sådan var det i hvert fald for mig, forklarer han.

Læs også: 10 facts om Burhan G.

Burhan G's kommende album er på gaden til oktober, og det bliver et meget personligt og ærligt album, han udkommer med.

Læs også:
Derfor skal du huske at elske dine forældre.

Glæder I jer til at høre Burhan G's sang til sin mor? Og tror I, at I en dag vil se anderledes på jeres forældre, end I gør nu?

MestLæste