Kendte

Blachman er som en far for pigerne

Af Benedikte Brix 8. februar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er Blachman, der er dommer for Karoline, Zaina og Amanda i den unge X Factor-kategori, og de tre piger ser ham lidt som en far.

Hvordan er det egentlig at synge, spise og arbejde sammen med Thomas Blachman hver eneste dag? Vi Unge har mødt Karoline, Zaina og Amanda fra den unge X Factor-kategori.

- Det er det sjoveste ever. Vi har haft det virkelig sjovt. Men det er også mærkeligt at have Blachman som dommer. Han er jo mærkelig i det hele taget, siger Zaina.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Er Wasteland det nye One Direction?

Blachman giver selvtillid
I aftenens liveshow skal hun synge "Breezeblocks" af Alt-J. Karoline har i stedet valgt en dansk sang, nemlig "Dj Blues" af bandet Panamah - og hun har fået rigtig meget ud af at have Blachman som coach.

- Han presser mig på den gode måde. Han giver mig ikke for meget ros, for så gør jeg mere for at få det. Når han så roser mig, giver det mig masser af selvtillid, og det giver mig styr på nerverne, fordi det kommer fra ham, siger Karoline og fortsætter:

- Jeg vil gerne gøre ham stolt. Det betyder meget for mig. Han er som en far.

Læs også: Alt om X Factor 2013

Uenige om outfittet
Amanda har også et godt forhold til Blachman. De to forstår nemlig hinanden på et helt andet plan.

- Det er det fedeste at arbejde sammen med ham. Thomas er jo Thomas. Han er en stor mand, og han accepterer mig, som jeg er, fortæller Amanda, der til aftenens liveshow skal optræde med "Oh love" af Ane Brun.

- Vi forstår hinanden. Vi ved, hvad den anden mener. Og så er vi enige om næsten alt - bortset fra hvilke bukser, jeg skal have på i aften.

Hvordan, tror I, Thomas Blachman er som far?

Læs også: X Factors pigegrupper - Sådan er vi veninder

MestLæste