Kendte

X Factors pigegrupper - Sådan er vi veninder

Af Marie Søndergaard 8. februar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Både gruppen Lotus og pigerne Anna & Lusanda er blevet sammensat i X Factor, men de er blevet rigtig gode veninder. Læs her, hvad de laver sammen i grupperne for at blive endnu tættere.

Hvad gør man, når man pludselig bliver sat sammen med helt fremmede piger, som man skal komme til tops med i X Factor?

Man bliver da de allerbedste veninder! Og sådan er det heldigvis gået for X Factors to pigegrupper Lotus og Anna & Lusanda.

Læs også: Er Wasteland det nye One Direction?

- Anna og jeg har boet sammen i tre uger nu, og der har været lidt kaos i lejligheden, fordi vi roder. Men så får vi bare Annas kæreste til at rydde op, griner Lusanda.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

De to 16-årige piger er vildt glade for at blive sat sammen som gruppe, for de har det virkelig sjovt og hygger sig altid sammen.

- Vi fjoller hele tiden og kalder hinanden mærkelige navne, siger Anna.

Louise, Astrid og Nanna fra gruppen Lotus har efterhånden også vildt svært ved at undvære hinanden. Da Nanna og Astrid var hjemme på Fyn og i Jylland på weekend, følte Louise sig helt alene. Selv om hun er 20 og de andre to piger er 15 år, kan de ikke mærke aldersforskellen.

Læs også: Alt om X Factor 2013

- Det er dejligt at have nogen at dele det hele med. Vi har selvfølgelig også de andre deltagere, men de er samtidig konkurrenter, siger Louise.

De tre piger har aftalt, at de skal være helt ærlige over for hinanden, for det er vigtigt, at de bliver de bedste veninder. Og det går heldigvis rigtig godt.

- Vi er gode til at støtte hinanden og spørge, om man er okay, fortæller Astrid.

Som en fast tradition ser de altid Paradise Hotel sammen, og så har de inviteret de andre deltagere til middag, når der har været X Factor i fjernsynet. Men vigtigst af alt er det, at de har hinanden, når de står sammen på scenen til liveshow.

Læs også: Ida Corr - Sådan er en god veninde

- Jeg er virkelig glad for at være i den her gruppe, siger Louise.

I aften skal Lotus synge "Tror på dig" af Lisa Nilsson, og Anna & Lusanda skal optræde med "My kind of love" af Emili Sandé.

Hvilken af X Factors pigegrupper kan du bedst lide?

MestLæste