Kendte

Billie Eilish er blevet single

Af Signe Frederikke Pedersen 1. juni 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Mega
Billie Eilish er blevet single, efter hun og Matthew Tyler Vorce er gået fra hinanden.

Denne artikel blev første gang bragt på sh.dk.

I lidt over et år har 20-årige Billie Eilish og 30-årige Matthew Tyler Vorce dannet par. Men det er nu slut, bekræfter han i en story på Instagram.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Bruddet kommer efter flere rygter om utroskab fra hans side har floreret. Men ifølge Vorce er disse rygter langt fra sande.

– Ingen har været utro. Parforhold slutter, så simpelt er det, forklarer han i sin tekst.

Herefter fortsætter han dog med en bredside til de fans, som har spekuleret i, om årsagen bag bruddet kunne skyldes utroskab.

– At opfinde rygter og LØGNE på internettet kan være farligt, skriver han videre.

Det er angiveligt trofaste fans af Billie Eilish, der har angrebet skuespilleren med troll-lignende henvendelser, som skulle få ham til at indrømme sin affære.

I hvert fald skriver han:

– Det faktum at tusindvis af jer bruger jeres tid på at skrive de mest forrykte ting om en person, som I aldrig vil komme til at kende, er det mest kujonagtige.

Sangerinden har ikke selv bekræftet sin nye singlestatus.

"Den hemmelige kæreste"

Eksparrets datinghistorik begyndte i april sidste år, da de blev spottet på kaffedate med hinanden. Siden har de to dog lykkedes med at holde deres forhold ganske privat.

De nåede eksempelvis aldrig at ankomme sammen på en rød løber, ligesom de heller ikke postede indhold med hinanden på deres respektive sociale medier.

I juni sidste år dukkede der dog sjældne billeder af dem op, da paparazzifotografer fik et glimt af dem på date i Disneyland. I dokumentaren om Eilish liv og karriere, som fik premiere på AppleTV+ sidste år, bliver han omtalt som den ”hemmelige kæreste”.

Kort efter de første rygter om deres kærestestatus sidste sommer, blev Matthew også her angrebet af fans, der afslørede, at han havde brugt racistiske og homofobiske skældsord på sine sociale medier før i tiden.

Efterfølgende beklagede han de gamle posts.

Lignende anklager har deres eget idol, ”Bad Guy”-sangerinden, dog heller ikke kunne se sig fri fra.

For eksempel måtte hun hun offentligt beklage en ældre video, som pludselig dukkede op på TikTok igen, og som høstede mere end 1 million visninger. Her mimede Eilish med på en række numre, og kom undervejs til at synge med på et ord, der er racistisk og krænkende overfor asiatisk kultur.

Læs mere om

MestLæste