Kendte

Billie Eilish afslører: Jeg er forelsket i mig selv!

Af Anna Løwe 21. august 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Siden Billie Eilish slog igennem, har hun holdt sit kærlighedsliv ret hemmeligt, og fans har ventet længe på at høre et eller andet. Nu åbner Billie endelig op om det – læs mere her.

De sidste par år har været helt vilde for Billie Eilish, og det er vildt at tænke på, hvad hun har opnået i en alder af 17 år. Hun har faktisk netop sat en rekord – hun er den første sanger, der er født i år 2000 som allerede kan prale af et ’no. 1 album’. Hun har også en kæmpe fanskare, og hun connecter tit med dem på sin Instagram-story og elsker at tale med dem.

Læs også: Se Billie Eilish gå undercover og overraske sine fans

Billies sange handler både om kærlighed og forhold, men fans har undret sig over, hvordan Billies kærlighedsliv i virkeligheden er. Nu har hun endelig indrømmet, at hun er forelsket … I ingen andre end hende selv.

I et interview med 3Voor12 fortalte Billie nemlig, at hun havde været forelsket tidligere, men ikke er det længere. Hun fokuserer på sig selv, fortalte hun og sagde: “Jeg er forelsket i hende”, mens hun pegede på sig selv og smilede. ”I mig”.

Vi synes, det er så fedt, at Billie bare fokuserer på sig selv og ikke har travlt med at finde en kæreste!

Læs mere om

MegetMere