Kendte

Billeder – Twilight-holdet samlet i San Diego

Af Thomas Flindt 17. juli 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I sidste uge var ”Twilight”-holdet samlet i San Diego for at blive interviewet omkring den kommende film ”Breaking Dawn Part Two”.

Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner og MacKenzie Foy blev i torsdags interviewet under Comic-Con i San Diego, og her faldt snakken på Roberts paryk.

Læs også: Robert Pattinson vil være James Bond

De små detaljer er uhyre vigtige, når man laver film, og derfor blev Robert Pattinson for nylig nødt til at bruge paryk, da han skulle omspille et par scener til den næste og sidste "Twilight"-film i rækken, "Breaking Dawn part two".

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Vi blev nød til at omspille et par scener for nogle uger siden, og det var første gang, jeg skulle have en paryk på. Jeg kan ikke fatte, at de på mine sidste to dage i "Twilight" gav mig en orange paryk på, jokede han til pressemødet på Comic-Con i San Diego.

Tjek galleriet: Kendisser med solbriller

Robert Pattinson havde valgt at klippe sit hår mellem optagelserne, og det måtte han bøde for - han hadede nemlig parykken, og kaldte den for "Frankensteins Monster".

- Lad være med at bukke under for presset og tag en paryk på, som alle de andre, drillede Robert Pattinson, da han skulle give sig selv et råd.

Læs også: Robert Pattinson - Kristen er den eneste der forstår mig

Det var nemlig ikke kun Robert Pattinson i rollen som Edward Cullen, der skulle have paryk på. Taylor Lautner, Ashley Greene og Nikki Reed bar også parykker under optagelserne til "Twilight"-filmene.

Se billederne fra Comic-Con i San Diego i galleriet under artiklen :)

TwilighttilComic-Con

MestLæste