Kendte

”Best Song Ever” bliver sommerens største hit

Af Line Sølvhøj Jensen 19. juli 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
One Direction har længe teaset for deres store hit “Best Song Ever”, og nu kan du høre den!

Når man kalder sin kommende sang for "Best Song Ever", så er der altså rigtig mange forventninger til den. Vi har ventet så længe på at høre One Directions storhit, og nu er det her endelig.

Læs også:
Alt, du skal vide om One Direction.

One Direction har teaset for singlen i rigtig lang tid, lagt virkelig sjove backstage-billeder fra musikvideoen ud og skrevet om sangen på de sociale medier. Der har også inddraget deres fans, så de kunne være med til at bestemme, hvordan coveret til singlen skulle se ud.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se også videoen: Zayn redder Harry fra ild på scenen.

Vi elsker virkelig drengenes udklædninger til musikvideoen. Liam Payne er klædt ud som en koreograf, Niall Horan som en ældre mand og Harry Styles som marketingmanden Marcel.

På facebook har Harry fået næsten 83.000 likes, mens Liam har fået næsten 103.000 likes og Niall næsten 50.000 likes. Deres udklædning er genial, og det er næsten ikke til at genkende drengene!

Læs også: Kirke giver One Direction og Taylor Swift en sviner.

Nu er sangen blevet offentliggjort, og den lever altså op til alle forventningerne. Den er god at danse til, synge med på og teksten er rigtig god - man får faktisk lyst til at danse hele natten til den, som drengene synger i sangen. Flere medier skriver, at sangen er sommerens største hit, så hvem ved - måske bliver den 'den bedste sang nogensinde'!

Hvad synes I om sangen - lever den op til titlen?

MestLæste