Kendte

Basim synger i ny teen-serie

Af Thomas Flindt 6. september 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
”Tag mig tilbage”-sangeren, Basim, har indspillet titelsangen til Nickelodeons nye serie ”Hotel 13”.

I mandags var der premiere på "Hotel 13" på Nickelodeon, som sendes alle hverdage klokken 18.30.

Den nye serie på Nickelodeon sendes i 20 afsnit, og hver af dem indledes af Basim, der synger den danske titelsang. Klik på linket her, og se det allerførste afsnit af serien "Hotel 13".

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Basim sang for prins Felix

- Jeg blev for lidt tid siden spurgt, om jeg ville synge titelsangen til denne nye serie på Nickelodeon. Det var en sjov udfordring og jeg takkede derfor ja, både på grund af udfordringen, men også da jeg igennem de sidste 3-4 år har haft et virkelig godt forhold til Nickelodeon , både i Danmark og i USA, hvor jeg har fungeret som vært flere gange på deres Nickelodeon Kids Choice Awards, der sendes hvert år fra Los Angeles, fortæller Basim i en pressemeddelelse.

Serien følger Tom, som er en ung og modig opfinder, der finder et hemmeligt brev fra sin far. I brevet fortæller faderen, at Tom skal besøge Hotel 13 for at finde en hemmelig kasse i værelse nummer 13.

Læs også: 13 fede facts om Basim

Fuld af nysgerrighed rejser Tom ud til kysten, hvor han udgiver sig for at være en midlertidig studentermedhjælper, og her begynder han sin jagt på det ukendte værelse.

Skal I se "Hotel 13" på Nickelodeon?

Vi Unge Facebook, Vi Unge

MestLæste