Kendte

Astrolog spår Harry Potter-stjernernes fremtid

Af Astrolog Lejla Lindholm Christensen og Sofie Rosendahl 14. juli 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En astrolog har spået, hvad der vil ske med Daniel Radcliffe, Rupert Grint og Emma Watson nu, hvor ”Harry Potter” er slut.

Vi har fulgt Daniel Radcliffe, Rupert Grint og Emma Watson i rollerne som Harry, Ron og Hermione, men nu er det slut. Den sidste "Harry Potter"-film er indspillet, og nu skal stjernerne finde på noget nyt at lave. Hvordan kommer det mon til at gå dem? Det har en astrolog spået om!

Daniel Radcliffe får mange børn
Født den 23. juli 1989 i London - Løve

Med hele fire planeter i Løvens tegn er der allerede fra fødslen af noget royalt over ham. Han er født til status og glamour. Der er mange aspekter i hans horoskop, som peger på, at han er den fødte stjerne, og at han vil forblive det i mange år fremover. Udover hans karriereliv, som lover godt, så er han også en type mand, som ønsker sig både kone og mange børn, for han er en stor familieelsker.

Daniel Radcliffe har også et særlig stort hjerte overfor børn. Efter den sidste "Harry Potter"-film er der lidt uro i luften, og det ser ud til, at Daniel Radcliffe vil bruge det næste halve års tid til at fundere lidt over sin nye fremtid.

Læs også: Daniel Radcliffe afhængig af alkohol.

Emma Watson begynder at studere
Født den 15. april i Paris - Vædder

Emma Watson er født en dag, hvor solen stod i Vædder og månen i Skytte. Det betyder, at hun altid vil have en ekstra portion krudt og energi i sig. Hun elsker nye udfordringer, men hun kan have svært ved selv at sætte dem i gang. Derfor er det faktisk lidt heldigt for hende, at "Harry Potter"-filmene stopper nu, og hun kan komme videre i sit liv.
Horoskopet viser, at hun i en periodevil fravælge film og begynde at studere. Hun har lyst til ny lærdom og at flytte langt væk hjemmefra. Det er nu, hun skal ud i verden og finde sig selv, og det kan se ud til, at det bliver en anden verden end at være skuespillerinde.

Læs også: Emma Watson afvist af taxa.

Rupert Grint vender tilbage på det store lærred
Født den 24.august 1988 i Hertfordshire - Jomfru

Rupert Grint er født med solen i Jomfru-tegnet, og det betyder, at han er arbejdsom, perfektionistisk og ansvarsfuld. Solens placering i forhold til lykke-planeten Jupiter vil give ham mange spændende oplevelser i fremtiden. Der er allerede lagt planer for, hvad han skal efter den sidste "Harry Potter"-film, og vi har på ingen måde set det sidste til Rupert Grint. Han vil få yderligere succes ved mange af fremtidens film, og det sker allerede inden for det næste år!

Læs mere om, hvad astrologen sagde om "Harry Potter"-stjernerne.

HarryPotterogdødsregalierne

MegetMere