Ariel Winter
Kendte

Ariel Winter om at vise sin krop frem på Instagram

Af Louise Haack 18. august 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ariel Winter er træt af haters, men de får ikke lov til at bestemme over hende på Instagram.

Ariel Winter er stolt af sin kurvede krop, og hun viser den ofte frem på Instagram, for at være med til at skabe et mere nuanceret og positivt billede af, hvordan en kvindekrop skal se ud.

Læs også: Ariel Winter forsvarer sine ar

Men hun er også lidt træt af de haters, der skriver grimme ting til hende på Instagram, når hun for eksempel deler et billede af sig selv i bikini.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Alle flipper helt ud over, at jeg poster et billede, hvor man kan se min numse. Men det er bare en numse, og alle har en numse, sagde Ariel Winter, da hun forleden gav et interview til et arrangement i Los Angeles.

Hun forklarede også, at hun ikke prøver at skabe debat eller konflikter med sine billeder.

- Jeg tænker ikke over, at jeg skal poste et bestemt billede for at sige noget med det. Jeg har det bare sjovt. Jeg vil gerne vise mine fans, hvad jeg laver. Jeg har det sådan: Lad mig nu leve! Jeg nyder mit liv, du nyder dit liv, og du må også gerne poste billeder af din numse, hvis du vil det!

Læs også: Selena Gomez' seje svar til hater

Og selv om hun er lidt træt af de mennesker, der skriver, at hun ikke burde dele billeder af sin krop på Instagram, så har hun ikke tænkt sig at lytte til dem eller gøre noget anderledes.

- Jeg har ikke tænkt mig at skændes med nogen på min Instagram, fordi de ikke kan lide mit tøj eller synes, at jeg skal dække min numse til. Jeg er ked af, at de har det sådan, men hvis de ikke kan lide det, må de trykke på ”unfollow”.

Wow! Det er så sejt, at Ariel Winter ikke lader sig gå på af de mange haters. Synes du også, at hun er sej?

Ariel Winter er ikke den eneste seje stjerne, du skal følge - her er der nogle andre, der også er vildt cool på Instagram.

15stjernerduskalfølgeInstagram

Lucy Hale deler hyggelige stunder med sine veninder, kendis-venner og kæledyr – og så viser hun flotte frisurere, looks og smykker frem. Vi elsker det!
Backstage-billeder fra ”The Vampire Diaries”, selfies og søde hundevalpe … hvad mere kan man ønske sig?
Lorde er ikke bange for at vise sig selv frem uden makeup, og komme med kritiske kommentarer om magasinernes brug af photoshop, og det, synes vi, er sejt!
Hvordan er det at være model? Det giver Cara Delevigne et sejt indblik i på sin Instagram.
David Beckhams søn ser ud til at blive akkurat lige så hot, som hans far, og det er vi mange, der er glade for. Specielt os, der følger hans Instagram!
Vi elsker at følge med i Selenas liv, og på hendes Instagram får vi både et kig på hendes op- og nedture, hendes smukkeste kjoler og bedste stunder med veninderne.
Zac Efron rejser verden rundt, og han tager dig med på turen på sin Instagram – og af og til i bar overkrop!
Jimmy Fallon er vært på programmet ”The Tonight Show”, og her kommer alle de største verdensstjerner forbi. Dem tager han heldigvis tit billeder med, så der er gode backstage-billeder og sjove grin sammen med blandt andre One Direction og Demi Lovato.
Det sker oftere og oftere, at Justin deler et billede i bar overkrop, og det er da en meget god måde at starte dagen på, ikke? Hot!
Der er få, der tager lige så mange selfies, som Kylie Jenner, så der er masser af inspiration at hente, hvis du mangler tips og tricks til dine billeder.
Der kan sagtens gå en uge mellem, at Niall deler noget på Instagram, men vi venter gerne! Han tager nemlig en masse backstage-billeder sammen med de andre 1D-drenge, og viser hyggelige stunder fra sit liv.
Vanessa Hudgens er altid klar til at gøre din dag endnu bedre med sine mange søde selfies, hvor der for det meste er et stort smil involveret.
Synes du aldrig, der er nogen, der deler noget af dem, du følger? Så er Miley Cyrus din løsning. Hun deler nemlig MINDST noget fem gange om dagen, så dit feed fornyes hele tiden. Hendes Instagram-profil er dog ikke for sarte sjæle, da Miley tit deler en smule udfordrende billeder.
Der går et stykke tid imellem billederne, men når de kommer, er der altså risiko for at komme til at græde lidt over, hvor hot han er.
Du bliver inviteret en lille smule ind i Taylor Swifts liv, når du følger hende på Instagram. Hun deler både billeder sammen med sine veninder, fans, katte og kager. Yay!

Læs mere om