Kendte

Ariana Grande og Taylor Swift kommer med opsang: "Bliv hjemme!"

Af Simone Erica Rosenlund 16. marts 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
De to sangerinder Ariana Grande og Taylor Swift har enormt mange følgere, og derfor bruger de i disse dage deres sociale platforme til at opfordre dig og andre fans til at holde social afstand for at bekæmpe corona.

Sangerinderne Ariana Grande og Taylor Swift bruger i disse dage deres store platforme til at sprede et vigtigt budskab. Nemlig at man skal tage coronavirussen alvorligt, og at det er vigtigt, at vi alle holder social afstand.

'Thank u next'-sangerinden, Ariana, skrev søndag den 15. marts 2020 på sin Twitter, at hun hele tiden hører kommentarer som ”det er ikke så slemt”, ”vi skal nok klare os” og ”vi er jo nødt til at leve vores liv”, og at hun faktisk er dybt chokeret over, at folk tager så let på det.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hun forstår godt, hvis det var sådan, man havde det for en måned siden, men hun opfordrer meget stærkt til, at man læser de seneste nyheder om corona og ikke vender det blinde øje til.

Ariana tilføjer til sidst: ”Det er farligt og egoistisk at tage så let på situationen. At tænke, at der ikke sker jer noget, fordi I er unge og raske, sætter dem, der ikke er unge og raske i livsfare.”

Også popstjernen Taylor Swift rakte ud til sine fans i en Instagram-story, hvor hun skrev, at hun følger med i sine fans liv online, og at hun bliver nødt til at udtrykke sin bekymring over, at mange stadig hænger ud med venner og fester.

Læs også: Derfor skal du se ’All the Bright Places’, der sætter fokus på mentalt helbred

Fordi dette er en tid, hvor man skal aflyse sine planer og faktisk isolere sig så meget som muligt, som hun skriver.

Bare fordi man ikke selv er syg, må man ikke tro, at man ikke kan smitte ældre mennesker, som er sårbare og udsatte i disse tider.

Foto: @taylorswift

Begge stjerner udtrykker altså, hvor vigtigt det er at tage den sociale afstand seriøst nu - og hvis du har mod på det, kan du opfordre dine venner og bekendte til at gøre det samme.

Mens man er hjemme kan man heldigvis hygge sig og se en masse gode film. Er du i tvivl om, hvilken film du skal se som den næste? Test dig selv HER.

Har du spørgsmål omkring corona? Så klik HER.

MestLæste