Kendte

Ariana Grande: - Jeg var døden nær!

Af Oliver Kokholm Ungermann 2. marts 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En Ariana Grande-koncert blev pludselig VILDT dramatisk, da Ariana, ifølge hende selv, pludselig kom i livsfare! Se her, hvad der skete.

Det skulle have været en sej sceneeffekt, da Ariana Grande blev løftet op igennem scenegulvet under en koncert, men det endte i stedet vanvittigt dramatisk for den seje sangerinde.

Læs også: Ariana Grande skifter tro

Platformen, der skulle hejse Ariana op igennem gulvet, begyndte nemlig at køre op for tidligt, og så var Ariana pludselig tæt på at blive mast.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Hun hang bare der på siden, mens den der ting kørte op. Vi var virkelig bange for, at hun ville få sin arm eller noget andet i klemme. Det ville have været forfærdeligt, udtalte en af scenemedarbejderne efter oplevelsen, der heldigvis ikke blev så dramatisk, som den nemt kunne være blevet. Ariana reddede nemlig sig selv i tide.

Læs også: Ariana Grande får sin egen drik

- Jeg begyndte at klatre op af siden. Jeg havde en arm på scenen med mikrofonen i hånden, og jeg var sådan… åh, jeg er nødt til at blive ved med at synge, siger Ariana selv om episoden. I en video fra koncerten kan man derfor også høre, at Ariana pludselig stopper med at synge, mens hun kæmper for at komme op. Og så fortsætter hun som om, intet er sket, da hun kommer op - så sejt!

- Vi gjorde det!!! Jeg døde næsten, men udover det føles det virkelig godt! Tak fordi I ikke tog jer af mine nerver, skrev Ariana Grande på Twitter efter koncerten.

SeArianaGrandesvildeforvandling

MestLæste