Kendte

Ariana Grande aflyser del af show i Belgien på grund af angst

Af Selina Sander Jensen 2. september 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den 26-årige sangerinde Ariana Grande er i fuld gang med sin ”Sweetener”-turné, men i fredags måtte hun aflyse en del af sit show i Belgien, fordi hun kæmper med både depression og angst.

Siden marts måned har Ariana Grande været på turné, og nu er hendes ”Sweetener”-tour endelig nået til Europa. Desværre, så har Arianas mange optrædener taget hårdt på hende, og derfor måtte hun aflyse både Meet-and-Greet og soundcheck med hendes fans før showet i Antwerpen (Belgien) i fredags. Ifølge DailyMail sendte Ariana en besked ud til sine fans et par timer før showet, hvor hun forklarede, at hun blev nødt til at aflyse på grund af angst, depression og panikanfald.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs beskeden her:

”Hej mine elskede

Det er tid til noget ærlighed. Min angst og depression har på det seneste været på sit allerhøjeste. Jeg har givet jer alt, hvad jeg kunne, og jeg prøver så godt jeg kan, at komme igennem det. I dag har været en ekstra hård dag. Efter en håndfuld panikanfald føler jeg, at den klogeste beslutning er, ikke at afholde soundcheck party og m&g i dag - og i stedet gemme min energi til selve showet. Jeg har ikke lyst til at haste mig igennem vores tid sammen eller virke usikker. Jeg kan godt lide at bruge tid med jer, men i dag kan jeg ikke være ordentligt tilstede eller give det bedste af mig selv.

Jeg elsker jer. Jeg er så ked af det. Jeg lover, at jeg vil give jer det bedste show, jeg overhovedet kan. Jeg ville ønske, at jeg kunne kontrollere mine anfald, men som alle med angst eller depression ved, nogle gange sker tingene på angstens betingelser, og ikke ens egne.”

Læs også: Ariana Grande hitter, men hendes fans er bekymrede for hende

Ariana Grandes ”Sweetener”-tour kommer til Royal Arena i København den 1. oktober, og vi håber virkelig, at Ariana har fået det bedre til den tid, og at hun husker at passe på sig selv.

Læs mere om

MestLæste