Kendte

Ariana Grande hitter, men hendes fans er bekymrede for hende

Af Selina Sander Jensen 28. februar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ariana Grande har slået den ene rekord efter den anden med hendes nye album ”Thank U, Next”, men desværre går det ikke ligeså godt i hendes personlige liv. Efter et interview, er Arianas fans blevet bekymrede for hende.

Hvis man ser på hitlisterne, kører det viiirkelig for Ariana Grande i øjeblikket. Her ligger hendes album ”Thank U, Next” nemlig som 1 i USA, og derudover er sange fra albummet både nummer 1, 2 og 3 på den amerikanske hitliste Billboard. En rekord, der ikke er nået siden 1960’erne af bandet The Beatles.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

For nylig slog Ariana også Selena Gomez som den mest fulgte kvinde på Instagram – med over 146 millioner følgere. Hendes karriere er altså på toppen, og der er rigtig mange der følger med i Arianas liv. Men efter et interview med James Corden i ”The Late Late Show” er mange af Arianas fans blevet bekymrede for hende. Hendes mentale helbred er nemlig ikke helt på toppen …

Læs også: Ariana Grande: De sejeste facts

I interviewet fortalte Ariana, at hun var megaglad for, at James havde inviteret hende ind, fordi hun normalt ikke har noget at lave – udover at lave musik og øve. Hun nævnte også, at hendes personlige liv ikke rigtigt eksisterer, og derfor var hun altså glad for at være med i showet.

I interviewet blev Ariana ved med at undskylde, også selv om hun ikke havde noget at undskylde for. Derfor har mange af hendes fans givet udtryk for, at de er ret bekymrede for hende efter at have set hendes lidt nervøse interview med James Corden.

Hvad tænker i? Hvis der er noget om det, håber vi, at Ariana passer på sig selv og får det bedre snart.

Læs mere om