Aprilsnar! Her er vores yndlingspranks, kendisser har lavet på hinanden
Kendte

Aprilsnar! Her er vores yndlingspranks, kendisser har lavet på hinanden

Af Josephine Sjelhøj 31. marts 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En masse pranks og latter er noget af det, 1. april er kendt og elsket for. For at fejre dagen har vi samlet nogle af vores yndlingspranks, som kendisser har lavet på hinanden.

Er du også helt vild med 1. april og pranks? Så er du langt fra den eneste.

I anledning af 1. april, også kendt som dagen, hvor man laver sjove pranks, har hjemmesiden OnBuy undersøgt, hvilke lande i Europa der er mest vilde med prankvideoer.

Ifølge undersøgelsen ligger Danmark på et 14. plads, og i gennemsnit søger danskerne i alt efter pranks ca. 8300 gange om måneden på YouTube. Det er meget imponerende, når man tænker på, hvor få indbyggere, vi har i forhold til lande, såsom Storbritannien og Tyskland, som topper listen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

For at fejre at vi er så glade for sjove pranks i Danmark, har vi samlet nogle af vores yndlingspranks, som kendisser har lavet på hinanden.

Justin Bieber og Taylor Swift – Den brændende båd

I 2012 var Justin Bieber gæstevært på det populære MTV-program ’Punk’d’, hvor han i afsnittet lavede en prank på Taylor Swift, som er umulig at glemme. Superstjernen blev inviteret til Malibu i en tro om, at hende og Justin skulle ”skrive sange” sammen. I virkeligheden havde han en plan om at få Taylor til at tro, at hun havde sat ild til en båd fyldt med mennesker.

I 2015 lavede BBC Music et arrangement, hvor en gruppe Adele-efterlignere skulle optræde. Hvad de ikke vidste var, at Adele selv var i forklædning, som personen ”Jenny”. Mens de forskellige Adele-efterlignere synger, står den rigtige Adele og snakker med resten af gruppen, som ikke har mistanke om, at deres største idol er iblandt dem. Det er først, når verdensstjernen begynder at synge, at det går op for gruppen, hvem de har talt med, og reaktionen er priceless.

Scott Disick – ”It’s me, Todd Kraines”

Hvis man er inkarneret seer af ’Keeping Up With The Kardashians’ kan man helt sikkert huske den sjove prank, Scott Disick laver på Kris Jenner. Under navnet Todd Kraines, som er en tæt familieven af Kardashian-familien, lykkedes det Scott at pranke Kris med sjove opkald i over et halvt år, inden hun opdagede sandheden. Det er alligevel imponerende!

Jennifer Aniston – Et sjovt ’Friends’-throwback

Selvom Jennifer Aniston også er kendt fra et hav af film, vil mange sikkert altid huske hende som Rachel i ’Friends’. Da hun indspillede komedien ’We’re The Millers’ ville hendes medskuespillere pranke hende med et lille ’Friends’-throwback. I en af bilscenerne var det meningen, at karaktererne skulle lytte til TLCs ’Waterfalls’, men da Jennifer troede, de skulle optage scenen igen, blev hun i stedet mødt af nogle lidt andre toner.

LÆS OGSÅ: Test: 31 år med ’The Simpsons’ - hvor godt kender du den ikoniske tegneserie?

Hailey Bieber – Telefonfis

Under et interview i 2016 forsøgte Hailey Bieber at lave telefonfis med ’Pretty Little Liars’-stjernen Ashley Benson. Ashley tog aldrig telefonen, men Kendall Jenner ringede tilfældigvis til modellen i samme øjeblik, og det betød selvfølgelig, at Hailey og journalisten skulle lave lidt sjov med hende. Journalisten bilder Kendall ind, at Hailey havde glemt sin telefon i en Uber, og at han derfor havde den nu. Det er først, når Hailey selv indrømmer, at det er en prank, at det går op for Kendall, at det hele er en joke.

MestLæste