Kendte

Anna David er den nye Sandy fra "Grease"

Af Line Sølvhøj Jensen 31. januar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Anna David spiller rollen som Sandy i musicalen Grease, som har premiere den 24. februar. Læs interviewet med Anna David her og bliv klogere på, hvordan det er at have rollen som Sandy.

Sammen med blandt andre Joey Moe og Sonny Fredie Pedersen har Anna David en rolle i musicalen "Grease". Vi har snakket med Anna David om rollen, og hvordan det er at være med i den store musical.

Læs også: Anna David: Min stil har ændret sig

Hvordan har de første prøver været?
- De første prøver har været udfordrende, spændende, sjove og hårde. Det er en stor mundfuld at skulle lære at spille teater på så kort tid. Jeg håber, det er lykkedes!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvad er dit bedste "Grease"-minde?
- Jeg har ikke noget rigtigt "Grease"-minde, fra jeg var barn. Jeg så ikke "Grease" dengang. Det eneste, jeg husker omkring "Grease", var, at pigerne i min klasse snakkede meget om det og gik op i filmen.

Hvordan ville Sandy være, hvis hun var teenager i 2012?
- Sandy 2012 er en meget selvsikker pige og ikke så genert som i filmen. Hun holder sig ikke rigtig tilbage, og hun tror på sig selv. Når hun træder ind i et rum, fylder hun det ud. Jeg er nok selv lidt mere tilbageholdende.

Hvilken "Grease"-sang kan du bedst identificere dig med?
- Det er vildt svært at svare på, men den, jeg glæder mig mest til at synge lige nu, er "Hopelesly Devoted", som hedder 'hjælpeløst forelsket'.

Hvilken fyr ville du vælge, hvis du kunne bestemme for Sandy?
- Jeg ville helt klart vælge Danny Zuko, fordi han bag facaden er en rigtig sød fyr, og han er vild med Sandy. Han skal bare lige finde ud af, at han ikke behøver at spille smart, når vennerne er der og bare falde til ro med, at han er vild med Sandy og slippe hans ry som player.

Tjek mange flere interviews ud her!

MestLæste