Kendte

Anna David: Min stil har ændret sig

Af Redaktionen 9. september 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har haft besøg af Anna David, som vise os lidt af sin superseje garderobe. Læs, hvad Anna har på, når hun giver den gas på scenen, og hvilket outfit hun hopper i på en afslappet søndag.

Grøn & skøn
- Jeg har ikke tænkt så meget over det tidligere, men nu synes jeg, man skal tænke over at bruge grønne og miljøvenlige produkter. Jeg er faktisk selv på vej med en kampagne for de miljørigtige produkter, og det bliver jo meget nemmere at købe, når der kommer flere og flere grønne produkter på markedet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvad er det sidste, du har smidt ud?
- Jeg har faktisk lige ryddet op i mit klædeskab, og jeg tror, der røg omkring 10 par baggypants ud i den omgang. Det er ikke, fordi jeg ikke kan lide dem - jeg bruger dem bare ikke mere, fordi min stil har ændret sig en del.

Makeup
- Til hverdag bruger jeg næsten kun mascara og læbepomade - jeg kan ikke leve uden læbepomade. Når jeg går i byen eller spiller koncert, må makeuppen godt få noget mere gas. Så bruger jeg altid mineralpudder fra Youngblood, hvor huden kan ånde - det er ret vigtigt, når jeg for eksempel er ude at optræde.

Scenelook
- Det er vigtigt, at folk kan se mig på afstand, og derfor giver jeg den altid en ekstra tand med smykker og glimmer på tøjet, der kan skinne på scenen. Og så er de høje hæle vigtige. Jeg synes, de giver noget til min holdning og udstråling på scenen. Min storesøster lærte mig at danse og gå i høje hæle, da jeg var 15 år gammel. Hun sagde, at jeg SKULLE lære at danse i dem.

Læs også: Anna David og veninderne.

Festlooket
- Jeg har altid noget tøj på, som jeg føler mig godt tilpas i. For tiden bruger jeg meget leggings, en fed top og en eller anden overdel. Mit festtøj minder egentlig ret meget om mit scenetøj, det er kun skoene, der varierer. Glittersmykkerne elsker jeg. De er så nemme at bruge, og man kan få virkelig mange smykker for få penge, og så er de jo totalt glimmeragtige og festlige.

Yndlingsting:
- Jeg plejer at få en ny yndlingsting til hver sæson, som jeg dyrker til næsten alt mit tøj - lige nu er jeg vild med at bruge mange armbånd sammen. Men i øjeblikket går jeg ingen steder uden min kæde med nøglen i, da jeg har fået den af min kæreste. Jeg bruger den til alt mit tøj!

Søndagslook
- Hvis det er en helt almindelig og afslappet søndag, hvor jeg ikke skal så meget, så kan jeg godt lide at tusse rundt i mit lyserøde veloursæt. Men altså, jeg ligner egentlig meget mig selv om søndagen - med leggings og en top eller en T-shirt. Igen er det bare vigtigt for mig, at jeg har noget tøj på, som jeg føler mig godt tilpas i. Det er ret gennemgående for, hvordan jeg vælger mit tøj til alle lejligheder.

Hverdagslook
- Mit hverdagstøj er altid noget, der er behageligt at have på. Tidligere var jeg meget street-agtig, men jeg har fået en mere feminin stil. Det er nok, fordi jeg er blevet ældre, og så har man jo også bare brug for forandring i sin garderobe indimellem. Jeg går ikke med supermange smykker til hverdag, kun en enkel kæde eller et enkelt armbånd. Det er nok, fordi jeg så ofte er megastylet og har mange accessories og en masse makeup på, når jeg er på job. Så det gider jeg ikke rigtigt til hverdag.

MestLæste