Kendte

Alt om Vi Unge-messen

Af Line Sølvhøj Jensen 28. oktober 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi tæller ned til Vi Unge-messen, som er den 19. og 20. november. Her kan du læse om alt det, du kan opleve til Vi Unges messe.

Vi glæder os vildt meget til Vi Unge-messen, som bliver holdt i Messe C i Fredericia den 19. og 20. november. Har du endnu ikke købt billet, kan du købe den her: www.billetten.dk. Her kan du læse om noget af alt det, du kan opleve til Vi Unge-messen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kærlighedshjørne
Bliv klogere på alt om kærlighed i kærlighedshjørnet, hvor du kan teste dig selv og stemme på den kendisfyr, du synes, der er den dejligste i hele verden.

Få spået din fremtid
Bliv spået af en spåkone eller find ud af, hvad din håndskrift siger om dig. Du kan også teste dig selv eller din veninde og finde ud af, hvilket stjertegn du passer sammen med eller hvad dit tal og din farve er.

Det hemmelige hjørne
SHHHH! Her kan du fortælle din inderste hemmelig - helt anonymt! Måske kommer den med i Vi Unges hemmelige nummer til maj.

Quiz hjørne
Hæng ud med vennerne og prøv sjove og udfordrende spil.

Mød redaktionen
Du kan selvfølgelig også møde Vi Unge-redaktionen, hvor du kan få en stilanalyse, blive fotograferet af en rigtig fotograf sammen med din bedste veninde, besøge en cool juicebar, deltage i konkurrencer og meget, meget mere.

VIP aften
Lørdag aften kan du komme til VIP aften fra klokken 17-21. Her kan du selvfølgelig opleve alt det samme som om dagen, men oven i det:

• Får du en velkomstdrink.
• Er der en lækker goodibag til alle.
• Kan du få autograf og komme til koncert med Christopher, Rasmus Thude, Basim og andre kendisser.
• Høre, hvordan et interview med stjernerne foregår.
• Deltage i særkonkurrence med fede præmier.

Ses vi?

Læs mere om Vi Unge-mesen her.

MestLæste