Benjamin hav
Kendte

"Alle laver fejl": Benjamin Havs 3 råd til ungdommen

Af Sigrid Glavind 11. august 2023
Foto: Lasse Lagoni / Ritzau Scanpix
Vi mødte Benjamin Hav til en snak om livet, ungdommen og selvkærlighed. Det kom der disse tre livsråd ud af.

Kan man få et godt råd fra manden, som blandt andet er kendt for sine lyriske sprogblomster?

Ja, det kan man. På trods af manges tvivl om hvorvidt Benjamin Havs tekster er poetiske, eller ren og skær vrøvl, så har han noget på hjerte, når det kommer til ungdommen.

Benjamin Havs 3 livsråd

1. Vær dig selv

- Vær dig selv, stå ved dig selv, smid skjoldet. Find ud af, der ikke er nogen, der kigger på dig med kritiske øjne. Det er kun dig selv, der har kritiske øjne. Tænk hvad er det værste, der kan ske, for ja, måske du laver en fejl, men alle laver fejl.

2. Dyrk motion

- Dyrk motion, for kroppen og hjernen hænger sammen. Det er lige meget, hvad du gør. Du kan stå på skateboard, du kan svømme en tur, gå til synkronsvømning, løbe en tur, tage armbøjninger eller spille noget fodbold. Man skulle ikke tro, at jeg gør det, men det gør jeg - og jeg gør det hver dag.

3. Tal pænt til dig selv

- Tal pænt til dig selv. Der er sådan en "ting" hvor folk, også mig selv, kommer til at sige dårlige ting til sig selv. Og jeg har fundet ud af, i takt med jeg er blevet ældre, at man skal elske sig selv. For uden at elske sig selv, kommer du ikke til at gøre en forskel for andre.

Få endnu et livsråd fra Benjamin Hav her:

@viunge Tag en ven, som har brug for at høre Benjamin Havs livsråd 👆 #benjaminhav #spiceupyourlife #benjaminhavogfamilien #livsråd #smukfest ♬ original sound - Vi Unge

MestLæste