Maddie Ziegler
Kendte

9 facts om Maddie Ziegler

Af Nadia Laas Hansen 18. juli 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Maddie Ziegler har helt vildt mange talenter. Hun blev kendt for at danse, men vidste du, at hun faktisk både er designer, vlogger og mange andre ting? Her får du 9 facts om Maddie.

1. Hendes fulde navn er Madison Nicole Ziegler, men hun bliver bare kaldt ”Maddie”.

2. Hun er født 30. september 2002 i Pittsburgh, Pennsylvania i USA.

3. Maddie Ziegler startede sin karriere ved at deltage i reality-showet ”Dance moms”, hvor man fulgte hendes drøm om at blive professionel danser.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

4. Hun er ret kendt fra sin danseoptræden i sangerinden Sias musikvideoer til ”Chandelier”, "Elastic Heart", "Big Girls Cry" og "The Greatest".

Læs også: Maddie Ziegler er med i "Pretty Little Liars"

5. Maddie Ziegler er faktisk også skuespillerinde. Hendes første professionelle optræden var i rollen som "Young Deb" i et afsnit af serien "Drop Dead Diva". I 2014 var hun med i et afsnit af "HitStreak Summer", og i 2015 var hun med i Disney Channel-serien ”Austin & Ally”, også var hun med i ”Pretty Little Liars”. I januar 2016 var hun med i et afsnit af ”Nicky, Ricky, Dicky og Dawn” på Nickelodeon. I 2017 er hun aktuel i filmen ”The Book of Henry”.

6. På sin YouTube-kanal laver hun blandt andet makeup-videoer og challenges.

7. Maddie har fem søskende; Ryan, Michele, Mathew, Tyler og Mackenzie. Lillesøsteren Mackenzie er også god til at danse, og så synger hun faktisk også.

8. Maddie har også sit eget tøjmærke, som hedder… ja, ”Maddie”.

Læs også: Kendt fotograf deler bumsebillede

9. Hun er, ifølge sig selv, dårlig til at skrive sms’er. Hendes veninder brokker sig over, at hun hverken bruger emojis eller udtrykker følelser, så beskederne kommer til at virke lidt sure.

Disney Channel: Dem savner vi:

DisneyChannel-Demsavnervi

Nuurh, tvillingerne Zack og Cody var bare så nuttede, når de lavede ballade på Tipton-hotellet, hvor de boede med deres mor. Vi elskede også Brenda Song i rollen som den forkælede hotelarving, London Tipton. Mon ikke London var en smule inspireret af en anden hotelarving, der også er opkaldt efter en storby?
”Magi på Waverly Place” var en af de sjoveste serier nogensinde på Disney Channel! Vi glemmer aldrig søde Selena Gomez i rollen som Alex, der har de sejeste magiske evner!
Demi Lovato og Joe Jonas er bare totalt søde sammen i ”Camp Rock”! Og så er filmen et skønt gensyn for fans af Jonas Brothers, der gerne vil se brødrene sammen igen!
Før Miley Cyrus klippede sine lange lokker af, elskede vi at se hende rocke til ”Best of Both Worlds” og hænge ud med sin far, sin bror og sine bedste venner, Lilly og Oliver.
Snøft, danseserien ”Shake it up”, med Bella Thorne og Zendaya i hovedrollerne som danserne CeCe og Rocky, slutter efter tre sæsoner! Det er bare så ærgerligt, for det er virkelig en sjov serie! Men så kan vi heldigvis glæde os til at se, hvad den næste nye Disney Channel-serie bliver!
Zac Efron og Vanessa Hudgens var det hotteste par fra 2006, hvor den første film udkom, til 2008 hvor trilogien sluttede. Den første ”High School Musical”-film blev sendt på Disney Channel, men da den tredje film udkom, var serien blevet så populær, at den, som den første fortsættelse til en Disney Channel-film, fik premiere i biografen.
Kim Possible var verdens sejeste hemmelige agent! Helt almindelig teenagepige om dagen og hemmelig agent om natten! Som bonus havde serien muligvis den sejeste temasang nogensinde!