Helbred & balance

Kendt fotograf deler bumse-billede

Af Marie Søndergaard 16. december 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Okay, hun har jo det sejeste svar til sine haters! You go, girl!

Grimme og onde kommentarer om ens udseende kan gøre virkelig ondt, og det kan være svært at acceptere sig selv, hvis man hele tiden får hate. Men den her fotograf er virkelig et forbillede for os i forhold til, hvordan man skal reagere på de lede kommentarer om ens udseende.

Læs også: 10 myter om uren hud og bumser

Fotografen Petra Collins, der på trods af sine kun 22 år allerede har fotograferet stjerner som Selena Gomez og Maddie Ziegler, var efterhånden blevet træt af, at hendes følgere på Instagram kritiserede både hende selv og hendes billeder, hvor hun går meget op i at få modellen til at se naturlig og ikke fejlfri ud. Derfor valgte hun at dele et billede, hvor man tydeligt kan se hendes bumser, og til billedet har hun skrevet den sejeste tekst!

Læs også: Selena Gomez' seje svar til haters

- Stop med at følge mig nu, hvis du ikke kan håndtere bumser, hår, strækmærker og alt andet, der ikke er photoshoppet, for din negativitet og uvidenhed er ikke velkommen på den her insta, og der er ikke mere plads til hate og shaming her. Det handler ikke kun om mig, men om alle de fantastiske piger/kvinder/whatever, som jeg fotograferer, der fortjener at blive hyldet og repræsenteret.

Vi synes, Petra er alt for sej, og hun har helt ret! Har I nogle gode råd, hvis man oplever hate på sit udseende?

I galleriet kan du se stjernernes tips mod bumser!

Stjernernestipsmodbumser

Foto: All Over

Leigh-Anne fra Little Mix har haft virkelig slem akne. Det, der har hjulpet hende mest, er en god hudplejerutine. Hun fjerner sin makeup, renser, toner og fugter hver eneste aften, før hun går i seng. Især skin tonic har hjulpet hende rigtig meget, fordi det lukker porerne, så der ikke kan komme snavs ind i dem.

Scarlett Johansson bruger æblecider-eddike som skin tonic til at bekæmpe sine bumser.

Amanda Seyfried putter tandpasta på sine bumser, inden hun skal sove, fordi hun mener, at det udtørrer dem.

Lorde har aldrig lagt skjul på, at hun har ret mange problemer med sin hud. Hun bruger en bumsecreme fra apoteket, der udtørrer urenhederne, mens hun sover.

Laura Maranos bedste tip mod bumser er at lade som om, de ikke er der. For som hun siger, er der ikke andre end dig selv, der lægger mærke til dine bumser, før du selv gør opmærksom på dem!

Selvom det er svært at se, så får smukke Zendaya også bumser! Hendes bedste tip har hun fået af sin mor, der har lært hende, at man aldrig må klemme eller pille i sine bumser.

MegetMere