Kendte

10 ting, vi håber at se på 1D day

Af Marie Søndergaard 3. oktober 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den 23. november er 1D Day, hvor One Direction deltager i en syv timer lang live stream. Vi har lavet en liste over ting, vi håber at se!

One Direction vil gerne give noget tilbage til alle de mange dedikerede fans, så derfor har Harry, Zayn, Louis, Liam og Niall arrangeret en 1D Day den 23. november, hvor Directioners kan følge med i en syv timer lang live stream, der bliver sendt fra et tv-studie.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: One Direction er de mest magtfulde

Drengene lover både kendte gæster, sjove aktiviteter, og så kan vi også være med til at bestemme, hvad der skal ske i løbet af de syv timer! Allerede nu kan du deltage i en udfordring om at komme op med en ny 1D-opfindelse, og over de næste syv uger kan du komme med ideer til, hvad One Direction skal lave på 1D Day.

Læs også: One Direction får fodbold-tricks af Ronaldo

Vi har tænkt lidt over, hvad vi håber at se på 1D Day… man har jo lov at drømme!

1. Zayn Malik og Perrie Edwards bliver gift! Tænk lige, hvis vi kunne få lov til at se med, når de siger ja til hinanden… åh!

2. The Wanted kommer på besøg, og alle drengene får talt ud om deres tidligere skænderier, og de bliver gode venner på live-tv.

3. One Direction optræder med alle numrene på det nye album "Midnight Memories", og det lyder megagodt!

4. Liam Payne giver et dansenummer som Leeroy - ligesom i "Best Song Ever".

5. Konkurrence i bedste overkrop! Niall, Louis, Liam, Harry og Zayn smider alle sammen bluserne, og heldige Directioners skal være dommere og kåre den bedste overkrop.

6. One Direction afslører samarbejde med Justin Bieber! Og pludselig kommer Biebs ind i studiet, og de optræder med nummeret, der er det bedste, vi længe har hørt.

7. Vi elsker Chef Niallers madbilleder på twitter og Instagram, så vi håber på et indslag med Niall Horan i køkkenet.

8. Louis Tomlinson er jo lidt af en gøgler, så han optræder da lige med et stand-up show. Det kan kun blive virkelig sjovt.

9. Noget af det bedste ved One Directions koncerter er jo, når de svarer på twitter-spørgsmål fra publikum. Mere af det!

10. Harry Styles afslører, at Vi Unge er hans yndlingsblad, og at han altid får den danske vocal coach Helene Hørlyck til at oversætte artiklerne for ham.

Hvad håber du at se på 1D Day?

OneDirectionifotoboks