Film & serier

Zendaya afslører: Der er to særlige Euphoria-afsnit på vej

Af Nikita Hoffmann Andersen 20. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sæt X i kalenderen! Den 24-årige skuespillerinde Zendaya har netop annonceret, at der lander to nye Euphoria-afsnit på HBO meget snart.

”Vi har virkelig savnet dem.” Sådan startede Zendaya sin caption til det billede, hun postede på Instagram den 20. oktober 2020.

Men det, der kom efter, var endnu bedre:

”To særlige Euphoria-afsnit kommer snart. Det første den 6. december på @hbo.”

I skrivende stund har postet næsten 3 millioner likes, så det er vist ikke kun os, der er glade for nyheden om, at Rue Bennet, Cassie og Lexi Howard, Fezco og alle de andre Euphoria-karakterer snart vender tilbage med mere.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Der er nemlig ingen tvivl om seriens popularitet, og da årets Emmy Awards løb af stablen i september var det som bekendt også Zendaya, der løb med prisen for ”Bedste kvindelige hovedrolle i en dramaserie” for sin rolle i serien, der handler om det vilde ungdomsliv i en verden med stoffer, overgreb og kærlighed.

Læs også: Sådan stjæler du Zendayas stil

Den første episode, der kommer den 6. december, begynder hvor sæson 1-finalen slap. I kølvandet på at være efterladt af Jules på togstationen, følger den specielle episode Rue, mens hun fejrer julen. Afsnittet er skrevet og instrueret af serieskaberen Sam Levinson og har fået titlen "Trouble Don't Last Always".

Allerede tilbage i juli 2020 blev det annonceret, at Euphoria ville blive fulgt op med en anden sæson, men på grund af coronapandemien, blev de planer sat på pause:

"Vi var på vej ind i sæson 2, og vi havde lavet manuskriptlæsninger og garderobeprøvninger og alle mulige ting, og så skete alt, og vi blev lukket ned. Bogstaveligt talt to dage før vi var ved at starte den første skydedag," har Zendaya senere fortalt.

Læs også: Zendaya vinder storslået pris og skriver historie

Holdet bag Euphoria lægger derfor også vægt på at understrege, at de to specielle episoder, der kommer til december, er filmet under ansvarlige coronaforanstaltninger.

Læs mere om