gossip girl
Film & serier

WHAT? Chokerende nyhed om Chuck og Blair fra ”Gossip Girl”

Af Marie Søndergaard 18. oktober 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi kommer aldrig til at se på ”Gossip Girl” på samme måde igen.

Når du tænker ”Gossip Girl”, hvem tænker du så på? Vi kommer med det samme til at tænke på Chuck og Blair og deres vilde, dramatiske og fantastiske kærlighedshistorie, men nu viser det sig, at det faktisk næsten ikke var blevet til noget! Det var nemlig slet ikke meningen, at Chuck og Blair skulle være et par.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Her er stjernerne fra "Gossip Girl" nu

- Intet af det var meningen. Chuck kom med i serien som en skurk, fortæller skaberen af ”Gossip Girl”-serien, Josh Schwartz, til Vulture.

Heldigvis fandt de hurtigt ud af, at der var kæmpe potentiale i parret Blair og Chuck, så man fik skrevet kærlighedshistorien ind i serien.

Læs også: De her var tænkt som Blair og Serena i "Gossip Girl"

- Det er jo en af de fantastiske og sjove ting ved at lave en serie – den er under udvikling hele tiden, og det er nemt at ændre noget lynhurtigt, siger Josh.

Kunne I helt seriøst have forestillet jer ”Gossip Girl” uden Chucks og Blairs kærlighedshistorie?

Herunder kan du læse plots fra "Gossip Girl"-bøgerne, der ikke kom med i serien!

9plotsfra”GossipGirl”-bøgerne,somIKKEkommediserien

I tv-serien får Chuck en hund, som han kalder Monkey. I bøgerne har han rent faktisk en abe. Desuden er han faktisk bare en bifigur i bøgerne i stedet for den hovedperson, som han heldigvis er i tv-serien.
Foto: All Over
I tv-serien finder Nate ud af, at hans far har et misbrugsproblem, men i bøgerne er det faktisk Nate selv, der ender på en afvænningsklinik.
Foto: All Over
… som Chuck dater efterfølgende. De er nemlig biseksuelle i bøgerne.
Foto: All Over
I tv-serien har Vanessa fyldigt, krøllet hår. Det har hun ikke i bøgerne – der er hun nemlig skaldet.
Foto: All Over
Jenny Humphrey har naturligvis et lille crush på Nate i tv-serien, men følger hun efter ham og maler creepy billeder af ham? Nej. Men det gør hun i bøgerne!
Foto: All Over
Og Blair navngiver sin halvsøster Yael (som i Yale Universitetet).
Foto: All Over
I tv-serien kender du Rufus, Dan og Jenny som en familie fra Brooklyn, men i bøgerne har de en meget mere fornem adresse – nemlig på Upper West Side på Manhattan.
Foto: All Over
Eric van der Woodsen er tre år ældre end Serena i bøgerne. I tv-serien er han to år yngre. Producerne af tv-serien har begrundet udskiftningen med, at det ville give Serena mere grund til at vende tilbage til New York, hvis hun havde en lillebror i problemer. I bøgerne vender hun tilbage, fordi hun er blevet smidt ud af sin kostskole.
Foto: All Over
Den var ALDRIG gået i tv-serien, hvor Blair og Vanessa virkelig ikke kan lide hinanden.
Foto: All Over

Læs mere om