serien vikings
Film & serier

”Vikings”-stjernerne afslører: Masser af pranks på settet

Af Marie Søndergaard 15. december 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har snakket med to af de danskere, der er med i den populære HBO Nordic-serie ”Vikings”, og de vil meget gerne afsløre, hvordan det hele foregår på settet!

Hvordan er det mon at spille med i en stor, international serie med verdenskendte skuespillere, hvor man render rundt i vikingekostumer og skal leve sig ind i den brutale tidsperiode? Det finder du ud af nu!

Læs ogå: 9 legendariske serier, du SKAL se i dit liv

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi har nemlig snakket med Ida Marie Nielsen og Marco Ilsø, der begge kan opleves i serien ”Vikings”, der kan ses på HBO Nordic. Ida spiller slavepigen Margrethe, mens Marco har rollen som Hvitserk, der er vikingekongens søn, og de er ret meget oppe at køre over at have fået en rolle i så stor en serie (det kan vi virkelig godt forstå!).

Selv om dagene er lange med meget ventetid, så har det føltes som at være en del af en stor familie, og der var masser af pranks på settet. Det var blandt andre Alexander Ludvig, som du måske kender fra ”The Hunger Games”, der drillede danskerne, men også Travis Fimmel, som spiller vikingekongen, var god til at pranke de andre skuespillere.

Tag testen: Hvilken teen-serie skal du være med i?

Hør om de sjove pranks i interviewet med Ida og Marco herunder, hvor du også finder ud af, hvad de begge ville tage med fra vikingetiden og til nu!

I galleriet herunder kan du se seks serier, vi ville elske at være med i!

6seriervivilleelskeatværemedi

De fem venner hygger sig, fjoller, snakker om kærlighed og lever generelt et virkelig sjovt liv - så hvorfor skulle man IKKE ønske sig at være med i serien? Vi ville i hvert fald gerne sidde med til bords, når Barney fortæller røverhistorier…
Helt ærligt, så har vi ikke supermeget lyst til at være med i en serie, hvor man reelt er i fare for at komme til skade, men så igen – måske er det dét værd, når man til gengæld får lov til at være med i gruppen med Stefan, Damon, Elena og Caroline? Det ville jo være SÅ sejt.
Kærlighed, gode venner og fantastisk musik - det er da en hverdag, vi gerne vil være en del af! Vi ville dog nok nøjes med at stå i baggrunden og danse i konkurrencerne…
Må vi bruge hver eneste dag på at shoppe og snakke med vores bedste veninder om kærlighed? Vi er på!
De går næsten aldrig på arbejde, men sidder og hygger sig i en lejlighed eller på kaffebaren – og de er verdens bedste venner! Må vi ikke nok være med? Pleeeease!
Vi kan knap nok holde spændingen ud, når vi sidder foran tv’et, så vi ville nok dø af skræk, hvis vi var med – men af en eller anden årsag kan vi ikke slippe tanken alligevel. Og vi har masser af A-teorier, vi kan byde ind med!

Læs mere om