harry styles, teen wolf
Film & serier

Vi er så klar til Harry Styles i ”Teen Wolf”!

Af Marie Søndergaard 23. maj 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det ville jo være nogenlunde det bedste, der er sket i universet EVER.

OPDATERING: En talsperson for MTV har nu været ude at sige, at det er falske citater, og at Jeff Davis aldrig har sagt de ting. Virkelig nederen, at folk udgiver sig for at være nogen, de slet ikke er! Øv :(

Harry Styles har allerede godt gang i sin karriere som skuespiller, for han er netop nu i gang med optagelserne til filmen ”Dunkirk”, der handler om 2. verdenskrig. Og det gør det ikke mindre sejt, at han måske også skal være med i yndlingsserien ”Teen Wolf”! Ja, du læste rigtigt!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tag testen: Hvem er din "Teen Wolf"-date?

Skaberen af ”Teen Wolf”, Jeff Davis, har nemlig afsløret, at han arbejder rigtig hårdt på at få Harry med i serien, og det ville jo være det bedste nogensinde – vi forestiller os allerede Harry som megalækker varulv.

Læs også: "Teen Wolf"-skuespiller springer ud som homoseksuel

- De er ikke 100 procent falske. Vi vil meget gerne have Harry Styles med i serien. Som en ny britisk fyr. Vi snakker i øjeblikket med instruktører, agenter og mange andre, så vi kan ikke bekræfte noget endnu, sagde Jeff Davis, da han blev spurgt om, hvorvidt rygterne om Harry og ”Teen Wolf” passede.

OMG! Vi håber for alt i verden, at det kommer til at ske!

Herunder kan du læse ting, du ikke vidste om "Teen Wolf"!

10tingduikkevidsteom”TeenWolf”

Tyler Posey prøvede at få rollen som Jacob i ”Twillight”, men den gik til Taylor Lautner. Han har noget for ulveroller!
All Over
Ulvehylene i serien kommer ikke fra ægte ulve. De er faktisk optaget med gorillaer!
All Over
”Teen Wolf”-castet plejede at sammenligne sig selv med ”Venner” og beskrev Tyler Posey som Joey, Dylan O’Brien som Chandler, Colton Haynes som Ross og Tyler Hoechlin som Richard.
All Over
Det tager fire og en halv time at sminke Tyler Posey som varulv, inden de skal filme.
All Over
Faktisk bruger serien ikke så mange computereffekter, som man skulle tro. Kløer, blod, tænder og lignende er nemlig lavet som en del af kostumet.
All Over
Serien har flere gange brugt direkte citater fra filmen ”Teen Wolf”, der blev lavet i 1985 med Michael J. Fox i hovedrollen.
All Over
Dylan O’Brien forsøgte først at få rollen som Scott, og Holland Roden, der spiller Lydia, var til audition i rollen som Allison. Det kunne vi ikke forestille os!
All Over
Det er kun Tyler Posey og Shelley Hennig, som spiller Malia, der knurrer, når de optager scenerne. De andre gider ikke, for det bliver alligevel først optaget og lagt på bagefter.
All Over
Hvilken af Scotts evner ville Tyler Posey helst have? ”Evnen til at gro et skæg”, har han svaret. Haha!
All Over
Under en optagelse blev hele settet pludselig oversvømmet af en flod, og produktionen mistede for mange tusinde kroner udstyr, men ingen kom til skade. Heldigvis!
All Over

MestLæste