Film & serier

Traileren til ”Stranger Things” sæson 3 er ude nu

Af Selina Sander Jensen 20. marts 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Netflix har endelig løftet sløret for traileren til den nye sæson af serien ”Stranger Things”, som får premiere til sommer. Se den her!

Endelig har Netflix offentliggjort traileren til ”Stranger Things” sæson 3 og sæt kryds i kalenderen, for alle sæsonens 8 afsnit bliver tilgængelige på Netflix d. 4. juli.

Netflix har tidligere på året lagt teasere ud med hints om, at serien ville foregå om sommeren, og den nye trailers titel er ”Èn sommer kan ændre alt”. Traileren bekræfter altså, at sæson 3 kommer til at foregå om sommeren og ikke om efteråret som i de andre sæsoner.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Ny "Stranger Things" teaser: Afslører 3. sæsons episode-titler

Om traileren skriver Netflix: ”Skoleferien er startet. Poolen er åbnet. Velkommen til sommeren 1985 i Hawkins.”

Den nye sæson foregår i 1985 - altså ét år efter begivenhederne i sæson 2. Ifølge Comicbook.com har Gaten Matarazzo aka. Dustin Henderson tidligere afsløret på Emerald City Comic Con, at sæson 3 vil have to betydningsfulde skurke!

Traileren afslører ikke så meget af handlingen, men man ser blandt andet et kæmpe monster og fyrværkeri over en forlystelsespark på 4th of July, der er en særlig begivenhed i USA, og som også er sæsonens premieredato!

Se traileren her:

Vi kan slet ikke vente til ”Stranger Things” vender tilbage!!!

Læs mere om

MestLæste