Film & serier

Ny ”Stranger Things” teaser: Afslører 3. sæsons episode-titler

Af Nanna Skousbøll 11. december 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu er ventetiden til sæson 3 af den populære Netflix-serie ”Stranger Things” blevet lidt kortere! Se teaseren til sæson 3 lige her.

Netflix har netop offentliggjort en teaser til sæson 3 af serien ”Stranger Things”, hvor navnene på episoderne afsløres og giver os ledetråde til, hvad der mon kommer til at ske. Hmmm…

Teaseren viser os ikke nogle af skuespillerne, da det altså kun er navnene på episoderne, der dukker op på skærmen skiftevis. Hvis vi skal dømme ud fra det, kan vi se frem til, at den kommende sæson får otte episoder, ligesom de to tidligere sæsoner har haft. Du kan se en liste over alle titlerne på de kommende episoder herunder:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

  1. Suzie, do you copy?
  2. “The Mall Rats”
  3. “The Case of the Missing Life Guard”
  4. “The Sauna Test”
  5. “The Source”
  6. “The Birthday”
  7. “The Bite”
  8. “The Battle of Starcourt"

Læs også: Se 12 årig pige klippe alt sit hår af

Tidligere på året offentliggjorde Netflix en anden teaser til sæson 3: nemlig en reklame for et indkøbscenter der åbner i Hawkins, hvor ”Stanger Things” foregår, til sommer. Reklamen har de vildeste 80’er vibes, og Steve Harrington, der ikke er lige så stor en bølle i sæson 2, er med i den, sammen med en ny karakter i serien, Robin.

Derfor kan vi gætte os til, at den nye sæson kommer til at foregå om sommeren i stedet for om efteråret, hvor serien plejer at foregå. Og det nye indkøbscenter kommer til at spille en central rolle, da en af episode-titlerne er ”The Mall Rats”. Så mon ikke vi kommer til at se vennegruppen hænge ud i centret i den nye sæson?!

Tag også testen: Test: Hvilken serie skal du se lige nu?

Se reklamen for indkøbscenteret ’Starcourt Mall’ herunder:

Vi kan altså se frem til en sæson, hvor vennegruppen ikke bare bekæmper rumvæsner i den lokale arkade - men også i virkeligheden - ud fra titlen på den sidste episode, ”The Battle of Starcourt”. Den tyder jo på, at de endelig skal kæmpe mod monsteret fra ’The Upside Down’. Men det skal vennegruppen jo nok klare – i hvert fald med hjælp fra Eleven. Vi kan slet ikke vente!

Se teaseren til sæson 3 herunder:

Læs mere om