Film & serier

Stjerner der elsker ”The Vampire Diaries”

Af Oliver Kokholm Ungermann 20. marts 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du er langt fra alene, hvis du ikke kan få nok af ”The Vampire Diaries”. Se her, hvilke stjerner der er kæmpefans af serien!

"The Vampire Diaries" er SÅ meget en af vores yndlingsserier, og det ser ud til, at vi ikke er helt alene om den holdning.

Mange af vores idoler kan nemlig heller ikke få nok af den spændende vampyr-serie, og de tager også et maraton igennem sæsonerne i ny og næ på en kedelig søndag. Se herunder, hvem der er lige så store fans som dig!

Læs også: Stor rolle forlader "The Vampire Diaries"

Psst… Har du set den store artikel om "The Vampire Diaries" i det nyeste Vi Unge? Vær med til at fangirle over Ian Somerhalder og Paul Wesley, og find ud af hvem af dem du er mest tiltrukket af på de seje sider!

Stjernerderelsker”TheVampireDiaries”

- Det er som ”Twillight” for mig, men det kommer bare hver uge! Alle personenerne er seje, og de er virkelig gode skuespillere, hvilket bare betyder rigtigt meget, siger ”Glee”-stjernen.
Kendall har afsløret over for Teen Vogue, at hun elsker ”The Vampire Diaries”.
- Jeg føler mig som en teenagepige, når jeg ser det. Jeg er lidt pinlig over mig selv.
Endnu en ”Glee”-stjerne, der elsker TVD, og Jenna har endda datet Michael Trevino, som spiller Tyler i serien. - Det er det bedste vampyrshow på tv. Nu siger jeg det bare: Det er sexet!
På Twitter har Kylie før skrevet: - Jeg skal se ”The Vampire Diaries” hele dagen. Bogstaveligt talt.
- Serien har været en lille besættelse for mig den seneste måned. Jeg har set hvert eneste afsnit! Så måske er det ikke en så lille besættelse alligevel…
- OMG, hvad sker der for ”The Vampire Diaries” i den her uge? Hvem så det?!? SÅ HOT! Jeg ser scenen, hvor de kysser om og om igen.
Om Harry ser serien, har han ikke sagt noget om, men han har ikke lagt skjul på, at han har et celeb crush på den smukke hovedrolle Nina Dobrev.
- ”The Vampire Diaries” er min forbudte fristelse…

MegetMere