Film & serier

Stor rolle forlader ”The Vampire Diaries”

Af Oliver Kokholm Ungermann 14. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Åh nej, det her sker bare ikke! Se her, hvilken stor rolle i ”The Vampire Diaries”, der snart er fortid i serien!

Har du ikke lyst til at vide, hvad der sker i "The Vampire Diaries" i de kommende sæsoner, skal du nok ikke læse videre nu. En af seriens allerstørste roller er nemlig på vej ud af serien.

Læs også: "The Vampire Diaries"-skuespillere i sorg

Det drejer sig om ingen mindre end Elenas bror, Jeremy, der spilles af Steven R. McQueen, som i løbet af de mange sæsoner har været igennem lidt af hvert. Men nu er enden på hans historie kommet, fortæller produceren Julie Plec.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Hvert år kigger vi på hvilke karakterer, vi føler, er klar til at komme videre, hvad end det er med tingene i livet eller til døden. I år er det gået op for os, at Jeremy er blevet en fuldvoksen mand, og som et offer af så meget smerte i det overnaturlige univers, føler vi, at det er tid til, at han kommer væk og starter sit eget nye liv - med et twist, fortæller hun.

- Hans sidste afsnit bliver nummer 614, og afsnittene før det vil lede op til, om han er klar til at sige farvel til Mystic Falls, afslører hun. Øv!

Læs også: 10 ting du ikke vidste om "The Vampire Diaries"

Heldigvis er der dog et lille lys forude for os, der er store fans af Jeremy. Hun vil nemlig ikke afvise helt, at han kan komme tilbage i et enkelt afsnit på et tidspunkt.

- Han vil altid være velkommen til at komme tilbage ved vigtige begivenheder - medmindre Steven endelig får den rolle som superhelt, han så gerne vil have, og han derfor er optaget.

Hvad synes du om den beslutning?

10tingvielskerved”TheVampireDiaries”

Det er umuligt ikke at følge dødspændt med i trekantsdramaet mellem Elena, Stefan og Damon, og alle har sin helt egen holdning til, hvem hun skal ende op med. Vi elsker lidt drama!
Øhh, mums?! Hans øjne og hans krop er spot on, og så har han bad boy-attitude, men det sødeste indre – we like!
Han er egentlig Ian Somerhalders modsætning, når det kommer til personlighed, men vi elsker ham lige så højt! Han er SÅ sød at se på, men han har også lidt kant, og så er han bare hot!
I starten af serien virker Caroline lidt irriterende, men hun får vist, at hun er en megasej ven, og så er hun supermodig.
For en gangs skyld er det ikke mændene, der klarer det hele. Elena, Caroline, Bonnie og resten af de seje piger fra serien er nemlig fyldt med girl power!
Der er ikke kun vampyrer i serien – slet ikke. Faktisk er der både dobbeltgængere, hekse, varulve og oprindelige vampyrer, og det overnaturlige univers er bare for sejt!
Man tror lige, man kender en karakter, og så opdager man en ny side ved dem. De indeholder alle sammen flere sider, og det er ret fedt at se dem udvikle sig igennem sæsonerne.
Damon og Stefan er ikke bare superlækre, de har også vildt god stil. De går nemlig begge to med læderjakker, og fyre i læderjakker er altså ikke dumt!
Der er ALDRIG noget, der er sikkert i ”The Vampire Diaries”, for de finder altid på et vildt twist, der ændrer alt i sidste øjeblik.
En serie, der har sin egen serie – what? Sådan er det faktisk! Historien om de oprindelige vampyrer bliver nemlig fortalt i ”The Originals”, og den side af hele universet kan vi heller ikke få nok af.

Læs mere om

MestLæste