Film & serier

Serier vi savner

Af Oliver Kokholm Ungermann 1. juni 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Øv, hvorfor laves der ikke flere sæsoner af de her serier? Vi savner dem SÅ meget!

Selv om der er vildt mange gode serier lige nu, er der altså også bare nogle klassikere, vi ikke kan glemme. Og vi drømmer tit om, at en af dem bliver startet op igen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Klassiske serier du skal se

Se herunder, hvilke serier vi savner allermest!

Seriervisavner

Haley, Brooke, Nathan, Lucas og Peyton – åh, der var mange skønne personligheder i ”One Tree Hill”, og vi ville elske et gensyn med dem.
All Over
Vi fik 10 sæsoner, men vi savner altså serien alligevel…
All Over
Vi fik ganske vist hele to film, efter serien sluttede, men vi ville gerne bytte dem for endnu flere sæsoner af ”Sex and the City”!
All Over
Der er SÅ mange Disney-serier, vi ville ønske stadig var i gang, men ”Hannah Montana” er klart en af favoritterne. Okay, Miley har ændret sig ret meget siden, men måske ville det være et sjovt twist?
All Over
Siden vi sagde farvel til Chandler, Monica, Ross, Rachel, Joey og Phoebe har rygterne cirkuleret om en film, men det er aldrig blevet til noget. Vi vil ellers vildt gerne have et gensyn med yndlingsserien.
All Over
Seks sæsoner var slet ikke nok!
All Over
Adam Brody og Ben McKenzie smeltede mange pigehjerter i de fire sæsoner af ”The O.C.”, vi nåede at få. Den må gerne få comeback!
All Over
Serien hvor Mila Kunis og Ashton Kutcher mødte hinanden var både fjollet og sød, og vi kan sagtens klare et par sæsoner mere.
All Over

Læs mere om

MestLæste